2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست

[QUOTE=278663409]میش ب منم بگی[/QUOTE]

من  حتی حسش میکردم!

شب موقع خواب  صدا نفساشو حس میکردم!

همه کارا قفل بود! ن ازدواجم ن کارم پیش نمیرفت!

همیشه تنهایی رو دوس داشتم  و اینکه افسرده بودم!

هرچیزی ک بهش فکر میکردمم نمیشد! موفقیتم اصلا پیش نمیرفت! مگر اینکه کازی باشه ک اصلا ب ذهنمم خطور نمنه! هرکسی بامن بود بدیخت میشد چ کاری چ مالی! منم شبا خواب رابطع مدیدیم صبح میدیدم ک ارضا شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون همزاد نیست

اون جن عاشقه

حالا یا فقط جن عاشق دارید و یا طلسم دارید که به واسطه اش جن عاشق هم دارید.

خو اول باید بگم راه حل عام و شروعش با ۵۱ روز بقره خوندن هستش. پشت سر هم باید بخونی و ترجیحا در یک زمان مشخص. بقره جن و طلسم و فقط ضعیف میکنخ.

فقط عزیزم خیلی خیلی هشدار میدم اگر شروع کنید به هیچ عنوان نباید وسط راه ولش کنید، چون اون قوی تر میشه

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
نه بخدا اینجوری نی واقعا تو واقعیتم همش بدبیاری دارم 35 سالمه هرجا میرم شغلم جور نمیشه لیسانسم دارم

اینا همه ریشه تو باور خودت داره چون خودت اینجوری باور کردی اینجوری انرژی میدی به اطرافت...شادی فرکانست بالا میبره اونوقت تغییر تو زندگیت احساس میکنی ...این چیزایی هم که میبینی به خاطر روحیه بدت...

یکی گفت از یه نفر که چشم برزخی داره واسه دفع جن پرسبده بودن گفته بود که توی خونتون هر هفته چهارگوشه را سرکه اسپری کنید، وقتی کباب درست میکنید اصلا از روی منقل نپرید، و یه گوسفند توی حیاط خونتون قربانی کنید قبلش حتما روی زمین آب سرد ریخته بشه و خون های گوسفند را هم با آب سرد بشورید. جایی هم خوندم برای دور کردن جن از خودتون یه سنجاق قفلی به لباستون بزنید ، داخل حمام هم بذارید، قبل از اینکه آب گرم حمام را باز کنید حتما  بسم الله بگید، اگر برنج آبکش میکنید قبل از اینکه آبش را بریزید توی سینک بسم الله بگید.

نه بخدا اینجوری نی واقعا تو واقعیتم همش بدبیاری دارم 35 سالمه هرجا میرم شغلم جور نمیشه لیسانسم دارم

عزیزم ی روانپزشکم بری بدنیست.بالاخره درسشو خونده.بعدم الان دیگه دکتراشم بیکارن چ برسه ب لیسااااانس.ناراحت نشی خواهرانه بهت گفتم

یعنی خاب میبینی ک رابطه دارن باهات یا واقعا وقتی خابی میان رابطه برقرارمیکنن

نه خوابم نه بیدار. قشنگ حسش میکنم و ار ض.ا میشم

فلج خوابمم اینطوریه روحم بیداره جسمم خواب . نه میتونم حرف بزنم داد بزنم یا بدنمو حرکت بدم فقط اونقد اذیت میشم تا زمانی که جسمم بیدار شه

هیچ هم زیبا نبودی ، من تورا زیبا کشیدم...🌙
اون همزاد نیست اون جن عاشقه حالا یا فقط جن عاشق دارید و یا طلسم دارید که به واسطه اش جن عاشق هم دا ...

عزیزدلم من همه این راه هارو رفتم یمدت قران درمانی کردم باز برمیگرده

نه خوابم نه بیدار. قشنگ حسش میکنم و ار ض.ا میشم فلج خوابمم اینطوریه روحم بیداره جسمم خواب . نه میتو ...

واقعا‌ باورش خیلی برام سخته‌ فکر نمی کردم فیزیکی بتونن کاری کنن دخول و دس زدن اینا

مممممم