2789
عنوان

افراطی ها!!!

349 بازدید | 14 پست

یکیو میشناسم کلا شب روز بیرون تو خونه هر جا شش تا النگو دستشه دو تا مچ بند انداخته پشت هم تو اون یکی دستش 

دو جفت گوشواره یه زنجیر بلندم گردنشه دوتا مدل انداخته کنار هم با اون زنجیر...

خب بگو برا تنوع هر بار یکی بنداز چ خبره !!!!!!

شمام بگید کی تو چ زمینه ای افراط میکنه..

یا دیدین یکی میره خط چشم و ابرو و خط لب چ میدونم هنه رو با هم تتو میکنه؟

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب... پول داره دوست داره 😐

اخه چون به کسی هم آسیب نمیرسه 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من تو زمینه تعریف کردن انقدرک بعضیا دور و برم از خودشون تعریف میکنن ک حالم بهم میخوره یه ضرب المثل داریم ک میگ تعریف کردن از خود یعنی گ.ه خوردن  

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اونی که تتو میکنه حتما وقت آرایش کردن نداره یا ابرو یا خط لبش میزون نیست به هر حال هر آدمی میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

جاریم خیلییی تقلید میکنه نامزدم برا تولدم برام گوشی خرید یکماه بعد همون مدل گوشی با همون رنگ رو خرید 

نامزدم میگف پشیمونم کردن چون مجبورشده بود ب داداشش پول بده تا اونم برا زنش گوشی بخره

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))

۳تا گردنبند رو انداخته تو ی زنجیر میپوشه😶

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))

من خودم در زمینه دانلود آهنگ 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

عزیزم الان میان میگن دارندگی و‌برازندگی ، بله درسته خدا مالشونو زیادتر کنه، ولی واقعا خوب نیست این همه اویز کردن در حد نرمالش خوبه بقیشم سکه بخره یا تبدیل ب پول کنه و پس انداز کنه هم از لحاظ امنیتی بده هم دیگه کسی اینقدر اویزون نمیکنه ، غربیا رو ببینید نهایت ی حلقه ازدواج بندازن