2777
2789

سلام دوستان من این ماه لتروزول مصرف کردم و الان روز ۱۴ سیکلمه درد شدید سمت چپ تخمدان با لکه بینی و ترشح خفیف داشتم به نظرتون از قرصه؟؟ نکنه حساسیت دارم؟؟ درد از دیشب گرفته ول نکرده فقط کمتر شده

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

بله درد به خاطر تحریک تخمدانه و طبیعیه. از عوارضش گاهی ایجاد کیسته. در دوره درمان دمنوش و عرقیجات بخصوص بابونه و رازیانه و گل مغربی و ... نخورید

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

نگران نباش

ولی امکان کیست هست اگه درد ولکه بینی ادامه داشته باشه

احتمالا تخمدان زیاد تحریک شده

کیستم بعد یک ماه خود به خود رفع میشه

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درد به خاطر تحریک تخمدانه و طبیعیه. از عوارضش گاهی ایجاد کیسته. در دوره درمان دمنوش و عرقیجات بخ ...

مرسی گلم،نه عزیزم نخوردم تاحالا گیاهی جات اخه فیبرم دارم ضرر داره چیزای گیاهی برام

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
نگران نباش ولی امکان کیست هست اگه درد ولکه بینی ادامه داشته باشه احتمالا تخمدان زیاد تحریک شده کی ...

نه لکه بینی دیشب فقط یه لحظه بود ولی دردش تا الان حس میشه ولی یکم کمتر،خدا کنه کیست نباشه...

نه لکه بینی دیشب فقط یه لحظه بود ولی دردش تا الان حس میشه ولی یکم کمتر،خدا کنه کیست نباشه...

انشالله که نباشه

ولی اگرم بود بعد یک ماه از بین میره نگران نباش

انشاسته که نباشه ولی اگرم بود بعد یک ماه از بین میره نگران نباش

مرسی گلم که وقت گذاشتی💗

قربونت مهربون🌺 انشالله  خیلی زود مامان بشی❤

ایشالا هم من هم همه چشم انتظارها 🙏💗ممنون از دعای قشنگت

ایشالا هم من هم همه چشم انتظارها 🙏💗ممنون از دعای قشنگت

اگه دوس داشتی به تاپیک بتا من سر بزن آخرش در مورد بادکش رحم گفتم خیلی تاثیر داره هر کی تو تاپیک انجام داد باردار شده

اگه دوس داشتی به تاپیک بتا من سر بزن آخرش در مورد بادکش رحم گفتم خیلی تاثیر داره هر کی تو تاپیک انجا ...

اخه فیبرم دارم گلم بادکشی ضرر داره☹