fatemeh_ziba مدیر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2473 عنوان پوست شیر | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 55 پست وای چقد دلم سوخت براشون🥲دیگه زنده بود ساحل والا حق نبود دیگه اینجور بکشنش🥲ب نظرتون اون که بهش تیر زد همونی بود که گروگانش گرفته بود؟🥲 1401/12/18 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رجینافلنجی_ عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 245 اره منم این حرف شما رو قبلا تو تاپیک های دیگه پوست شیر دیده بودم در مورد اون ع و ص هم من فکرم ... نمیدونماخه چرا باید دوست صدرا از نعیم انتقام بگیره؟خب صدرا رو اذیت میکرد دیگه فکر نکنم ربطی داشته به صدرا مَرا هِزار اُمید اَست و هِزار تویی " خدا "🌱✨️
fatemeh_ziba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2473 تنم مور موره من گریه هام جمع میکنم برای هفته بعد🤣🤣
hastimmmmm عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 19711 من گریه هام جمع میکنم برای هفته بعد🤣🤣 هرکی هست خدا لعنتش کنه...احتمالا این داستانا از روی واقعیت ساخته میشه دیگه...حالا اینکه فیلمه ولی تو واقعیت اگه اتفاق افتاده خدا واقعا بهشون صبر بده
fatemeh_ziba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2473 نمیدونم اخه چرا باید دوست صدرا از نعیم انتقام بگیره؟ خب صدرا رو اذیت میکرد دیگه فکر نکنم ربطی داشت ... اون صاد تو حلقه همه فکرا رو برد پیش صدرا کار خود صدرا نیست ممکن دوس دختر قدیمیش یا از اینا باشه ولی اونم بعید میدونم به نظر من کار آشنا من به بهزاد هم شک دارم هنوز
fatemeh_ziba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2473 هرکی هست خدا لعنتش کنه...احتمالا این داستانا از روی واقعیت ساخته میشه دیگه...حالا اینکه فیلمه ولی تو ... ارع واقعا خیلی سخته🥲🥲🥲🥲خدا اعنت کنه همچین آدمایی یعنی اصن همچین آدمایی وجود دارن که انقد دلشون از سنگ باشه ؟🥲
hastimmmmm عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 19711 ارع واقعا خیلی سخته🥲🥲🥲🥲 خدا اعنت کنه همچین آدمایی یعنی اصن همچین آدمایی وجود دارن که انق ... اره خیلیا هستن....من خبلی دیدم... تو واقعیت هم کسیو میشناسم که برادر زاده اش رو گرفت برد معتاد کرد و بهش تجاوز کردن
fatemeh_ziba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2473 اره خیلیا هستن....من خبلی دیدم... تو واقعیت هم کسیو میشناسم که برادر زاده اش رو گرفت برد معتاد کرد و ... 😳😳😳چقد حرو...ه