2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 55 پست
من یجا خوندم نمیان کسی که اسمش رضا بد جلوه بدن یعنی گفتن اجازه ندارن برا همین شکم به رضا نمیره پس ...

اخه رضا دنبال نریمان وصمد اینا میگشت پیدا میکرد.نعیم که اون موقع پیشش نبود بس کار اون نیس

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جون عزیزم 😂😂😂 من اون سکانس صدرا تو کلانتری خیلی گریه کردم😁😬

به خدا من از وقتی ساحل دزدیدن تا الان همش گریه کردم😐🤣

نزدیک پریودمم هست افسردگی قبلش گرفتم دیگه امروز در گریه ام باز شد🤣🤣🤣🤣

من یجا خوندم نمیان کسی که اسمش رضا بد جلوه بدن یعنی گفتن اجازه ندارن برا همین شکم به رضا نمیره پس ...

نمیدونم والا،موضوع اسمش هم هست.

ولی بنظرم کینه قدیمی داره،ولی تجاوز بخواست اون نبود،نریمان ک تجاوز کرده بود،توی باغ کاری کرد ک نعیم بکشتش،اینجوری میگن رضا اسم بود بی ناموس نبوده بخاطر کینه قدیمی بوده پشت پرده هم هست حتی نریمان نمیشناختش،تنها کسی ک شماره نعیم هم داشت،همین اطرافیانش بودن دیگه

اره منم این حرف شما رو قبلا تو تاپیک های دیگه پوست شیر دیده بودم 

در مورد اون ع و ص هم من فکرم رفت پیش صدرا والا 

ولی خوو به نظرم کار صدرا نیست شاید اونم رد گم کنیه🤷

نمیدونم والا،موضوع اسمش هم هست. ولی بنظرم کینه قدیمی داره،ولی تجاوز بخواست اون نبود،نریمان ک تجاوز ...

اره منم میگم هر کی هست آشنا

چون همیشه یه قدم جلوتره از نعیم

وای خیلی بد رو مخمه میخام ببینم تهش چی میشه

مَرا هِزار اُمید اَست و هِزار تویی " خدا "🌱✨️