2777
2789
عنوان

موهای زائد

300 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.  

کسی تجربه برطرف کردن موهای زائد صورتش رو به هر طریقی(گیاهی_لیزر_الکترولیز)

داشته ؟؟؟

میشه اگه تجربه ای دارید بمن هم بگید ممنون میشم.

مالک سرزمین خوشبختیم💎

۸ جلسه رفتم لیزر  البته کل بدن ولی صورتمو دو ماهه قطع کردم چون میرم اسید تراپی

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیزر خیلی خوبه، موهای صورتم به شدت سیاه و پر بود ۱۱ جلسه رفتم لیزر خیلی نرم و کم شدن من تفاوتو از جلسه سوم احساس کردم

میخام برای بدنمم انجام بدم

کدوم بدتره؟ زندگی کردن مثل یک هیولا یا مردن مثل یک انسان..
لیزر خیلی خوبه، موهای صورتم به شدت سیاه و پر بود ۱۱ جلسه رفتم لیزر خیلی نرم و کم شدن من تفاوتو از جل ...

چند وقته گذشته؟؟میگن برگشت دارع راسته؟

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱
لیزر خیلی خوبه، موهای صورتم به شدت سیاه و پر بود ۱۱ جلسه رفتم لیزر خیلی نرم و کم شدن من تفاوتو از جل ...

عزیزم من موی زیر ونرم قاطیه باهم تو صورتم میترسم برم همون بورا هم زبر شه .نظرشماچیه؟

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

۸ جلسه رفتم لیزر  البته کل بدن ولی صورتمو دو ماهه قطع کردم چون میرم اسید تراپی

اسید تراپی چیه؟برای موی زائد؟

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عزیزم من خودم بعد شیو با اپیلیدی بلافاصله هردفعه زنجفیل میزارم موهای بور خییییلی کم شده اما این زبرها همچنان پابرجاست

چند وقته گذشته؟؟میگن برگشت دارع راسته؟

ی سالی میشه، اگه جلساتشو کامل بری نه 

واسه من ک برگشت نداشته راضیم

عزیزم من موی زیر ونرم قاطیه باهم تو صورتم میترسم برم همون بورا هم زبر شه .نظرشماچیه؟

فقط جاهای ک زبره انجام بده مثلا اگ چونته فقط اون قسمت ولی اگه در حد سه چهار دونس انجام نده 

واسه موهای نرم عکس جواب میده زبر میشه

نه اسید تراپی برا رفع لک بارداری رو پیشونیم میرم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

چند جلسه رفتم لیزر کل فعلا به جزءصورتم بقیه رو  انجام میدم