بچه ها مشتری یه لنز خریده اومده پس بده میگه گرون داری فلان
نالا پیام داده ۱۷۰ ارزش ندلرا که ۳ میلیون خرج کنی
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
پس نه ولی باید اگر گرون حساب کردی باهاش درست نعامله کنی
نه جایی دیگه ۱۹۰
آهااان ولش کن کاری نمیتونه بکنه. کلاهبرداری که نکردی.
متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.