2777
2789
عنوان

مهمون سرزده داره میاد چیکارکنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش عزیزم برنج بازم دم کنید، مرغها را ریش ریش کنید، پیاز جداسرخ کنید، هویح خلال کنید سرخ کنید، زرشک و زعفرون هم جدا جدا ، اگر خلال بادوم دارید اونم کمی توی روغن تفت بدید، کشمش هم سرخ کنید . برنج رابکشید توی دوتا دیس و به همه ی این مواد دور تا دور ردیف ردیف از پایین شروع کنید برنج را تزیین کنید.

من خیلی وقتا اینجوری از مهمون پذیرایی کردم خیلی هم زیاد به نظر میادو شیک و مجلسی هم هست

املت درست کنید خودتون بخورید زرشک پلو رو بدید مهمونا

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

گوشت چرخ کرده اگه دارین کنارش کباب تابه و گوجه و سیب زمینی سرخ کنید دو نوع باش هر کی هر چی دوست داره بخوره 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچه ها از همسایمون یک پلاستیک مرغ قرض گرفتیم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
از همسایه!!!

آره باهم راحتیم اینا حتی نون هم بخوان از ما میگیرن 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792