2777
2789
عنوان

مهمون سرزده داره میاد چیکارکنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 56 پست

خب اگر مرغ کمه ، ریش کنید با زرشک و پیاز داغ تفت بدین و برنج رو بکشید تو دیس و لایه لایه از مرغ ریش بریزید ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

فکر کنم اگر مزغ رو خورشتی کنید یعنی یه سس درست کنید مرغا رو بذارید داخلش خوب بشه سیب زمینی هم کنارش سرخ کنید

یا اینکه ناگت اگر دارید کمی سرخ کنید کنارش کلا این غذاهای نیمه اماده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همسایمون که   رفت و آمد داریم و وسیله قرض میگیریم مرغ گرفتیم. 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

اگه پول داری بپر سوپری دوتا تن ماهی بخر بیا درستش کن با رب و ادویه جات، یکمم سیب رمینی سرخ کن، گوجه هم اور دارید خورد کن کنار غذا

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

استانبولی درست کنید با اون برنج

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

2790
2778
2791
2779
2792