2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من فکر می کنم پسرتون که همراهتون میاد بهتره روحیه اون هم عوض میشه.  اعتماد به نفستون هم ...

خودمم همین رو میگم اخه خونه داری اصلا دوست ندارم یعنی ذهنم همش برا کار بیرونه دخترم هم امروز بردمش با محیط کنار اومد خوب بود 

اگه میتونی برگرد سرخونه زندگی خودت ، داداشت گاهی بیاد و بره یا تو بری سر بزنی بهش و بیای ، یا غذا بر ...

تا سال مامانم ما اینجاییم بعد خونه فروخته میشه ارثیه تقسیم میشه هرکی میره سرخونه زندگی خودش 

خدا مادر و رحمت کنه.  این مقدار کم حقوق باعث میشه شوهرت نسبت بهت بی مسئولیت بشه و شاید یه روز ا ...

وقتی ماهانه اون مقداری ک دلم میخواد بهم پول نمیده اذیت میشم ب خاطر یه قرون التماسش کنم 

بیشتر از لحاظ روحی دوست دارم ارضا بشم 

بله متاسفانه پدر هم ندارم البته داداشم هم همش سر کاره یعنی الکی اومدم فقط تا سال مامان 

الهی عزیزم خدا رحمتشون کنه اگر میخوای روح پدر و مادر شاد بلشه اول برو داداش تو سر و سامونی بده حتمان اون موقع حال تو هم خوب میشع روح مادر و پدر شاد 

عزیزم از الان استارت بزن م فق میشی

الهی عزیزم خدا رحمتشون کنه اگر میخوای روح پدر و مادر شاد بلشه اول برو داداش تو سر و سامونی بده حتمان ...

داداشم میگه تا نرم تو خونه خودم زن نمیگیرم یعنی تا سال باید صبر کنیم ارثیه تقسیم شد خونه بگیره و بعد براش زن بگیریم 

البته دختر خالم رو میخواد ولی هنوز جدی نیست

داداشم میگه تا نرم تو خونه خودم زن نمیگیرم یعنی تا سال باید صبر کنیم ارثیه تقسیم شد خونه بگیره و بعد ...

ااهان خوب گلم چند ماه مونده هنوز شما به داداش بگو باشه من میرم 

بشین باهاش حرف بزن بگو من میرم بل دختر خاله و خانواده حرف میزنم بعد سالگرد مامان همه چیز رسمی کنیم و بعد به مراسم عقد و بعد انحصار وراثت سعی کن راضی ش کن خودتم آروم میشی 

بعد ماه رمضان حرف بزن 

وقتی ماهانه اون مقداری ک دلم میخواد بهم پول نمیده اذیت میشم ب خاطر یه قرون التماسش کنم  بیشتر ...

انقده مردایی رو دیدم تا خانمشون کارمند شده دیگه بی خیال خرجی خانم شدن یعنی دریغ از یک پول جوراب حتی برای خرج خونه هم اذیت میکنن.  البته شما همسرت و بهتر میشناسی شاید ایشون اینجوری نباشن.  اما استقلال مالی برای خانم خیلی روحیه رو قوی میکنه.  امیدوارم هرچی به صلاحته برات رقم بخوره دوست عزیزم

ااهان خوب گلم چند ماه مونده هنوز شما به داداش بگو باشه من میرم  بشین باهاش حرف بزن بگو من میرم ...

تا ببینیم چی میشه اخه کارش رو تازه میخواد شروع کنه پول دستش نیست میخواد با امادگی کامل بره خواستگاری 

تا ببینیم چی میشه اخه کارش رو تازه میخواد شروع کنه پول دستش نیست میخواد با امادگی کامل بره خواستگاری ...

اهان فقط گلم حتمان بعد تقسیم ارث براش شده یه خونه کوچیک بخر سعی کن بهه هم نزدیک باشی قسط فضولی ندارم شما خودتون میتونید ارثون بدین بع براتون یعنی نیاز نداری؟؟

انقده مردایی رو دیدم تا خانمشون کارمند شده دیگه بی خیال خرجی خانم شدن یعنی دریغ از یک پول جوراب حتی ...

فک نکنم با این سه تومن ب خواد اذیت کنه چون اصلا هیچی نیست فقط اینکه برم بیرون و بچه مریض بشه اذیت میکنه احتمالا