helma1212 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 1327 عنوان قشم یا کیش ؟ 397 بازدید | 21 پست برای مسافرت نوروز کحا بریم بهتره کیش رو قببلا رفتیم قشم می ارزه ک بریم یا بریم دوباره کیش 1401/12/18 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bernadine عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1628 برا تنوع برو قشم اما مثل صگ گرون شده🗿 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻ "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7927 قشمنرفتمولی کیش رو خیلی تایید میکنم و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15539 قشممن هردو رو رفتم اما انتخاب دوبارم قطعا قشم زیباستخصوصا جنگل حرا😍😍😍😍 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
helma1212 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 1327 قشم من هردو رو رفتم اما انتخاب دوبارم قطعا قشم زیباست خصوصا جنگل حرا😍😍😍😍 واقعا
نورسما عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 14220 قشم ولی واقعا شلوغه،،، داییم اونجا خونه داره رفته بود؛،،،، میگفت اینقدر شلوغ بود که نمیشد سوزن بندازی
a_j_1370 عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4390 قشم طبیعت قشنگی داره . قشم رفتی هرمز هم حتما برو هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
مامان_دخترخوشکل عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6708 کیش بهتره و واسه تفریح و خرید خوبهقشم اگه رفتی برو جزیره هرمز،جزیره هنگام و ....خیلی قشنگنواسه خرید درگهان جنسهان بنجله!جنسهای خوبم داره که کمه و قیمتهاش زیاد فرقی نداره
مامان_دخترخوشکل عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6708 قشم ولی واقعا شلوغه،،، داییم اونجا خونه داره رفته بود؛،،،، میگفت اینقدر شلوغ بود که نمیشد سوزن بنداز ... ما ابان ماه قشم بودیم،هیچ کس نبود،خیلی خیلی خلوت،بهترین موقع رفته بودیم
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15539 واقعا واقعاجز زیباترین جاهایی که دیدم 🥰بی نهایت زیباستجزیره هرمز😍جزیره هنگامدلفین ها جزیره نازکوه های رنگین کمانتنگه چاهکوهساحل نقره اییهمش فوق العادستالبته باید روحیه گردشگری داشته باشی و علاقه به طبیعتاما اگر تفریحات لاکچری و اینا میخوای برو کیش دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!