2789
عنوان

سلامت مو

171 بازدید | 17 پست

سلام به همگی من موهام خیلی کمه و اصلا رشد نداره علاوه بر اون پر موخوره

حالا اینها به کنار موهام فر و وزه یعنی اصلا نمیتونم به موهام یه مدل بدم پیش شوهرم خجالت میکشم😔

باخودم گفتم کاش برم پروتئین تراپی ، کسی خبر داره پروتئین تراپی خوبه یا نه؟

یا اینکه مثل کراتینه و فر کردن برای مو ضرر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای  پس من چی کنم وزی موهام گرفته بشه؟😔 پیش شوهرم خیلی خجالت میکشم

قیل حموم به ساقه موهات روغن زیتون بزن... به ریشه نزنیا... 

بعد یه ساعت برو حموم... بعد تو حموم هم به موهات نرم کننده بزن... 5 دقیقه بمونه، موقع آبکشی زیاد آبنکش ک کل نرم کننده بره... باید یه مقدار تو موهات بمونه... بعد بیا بیرون، موهات رو با حوله ببند، بعد مرطوب ک بود شونه کن، با سشوار صافش کن... 

ای وای  پس من چی کنم وزی موهام گرفته بشه؟😔 پیش شوهرم خیلی خجالت میکشم

من روتین مراقبت موهامو قبلا تو سایت  فرستادم‌گلم بهت می‌فرستم من موهام به قول خواهرم مثل عروسکا بود میخواستم پروتئین تراپی کنم ولی واقعا صاف و خوش حالت شدن 

بعد از حموم اول کرم‌موی گارنیه مدل فروکتوز میزنم بعدروغن آرگان مارک پرنسلی یا او جی ایکسه. دوتا خوبن بعد اسپری دوفاز ناسل رنگ آبی واقعا موهام عالی شده من میخواستم برم پرپتئین تراپی ولی بعد از این روتین دیگه دیگه منصرف شدم موهام شلاقی نشدن ولی صاف و قشنگ شدم البته اگه موخوره داری موخوره گیری کن  داخل حمام هفته ای دوبار ماسک‌موی تاسل مدل کراتین میزنم خوبه

البته موهات خشک کن و فقط در حد نم دار باشن بعد اینا رو بزن ببنشونم به یکی دو دقیقه زمان فاصله بده موهانم نپیچ صاف باشن و به آرومی خشک کن موهای خیس تم شونه نکن از برس چوبی هم استفاده کن من هفته ای یکبار چند تا روغن قاطی کردم قبل از حموم میزنم به موهام در حد نیم ساعت روی موهام میمونه بعد میرم حموم روغن رزماری دم اسبی بادام تلخ نارگیل و ارگان  فقط همه اینا رو  ابدا به کف سر و ریشه مو نزن فقط به ساقه بزن

سلام عزیزم کراتین برای مو ضرر داره باعث ضرر میشه

ببین به تازگی شرکت اومده از محصول مجیک واتر که هم تقویت کننده است هم نرم وصاف کننده تستر گذاشته که خیلی مناسبه شما یبار ازش بگیر امتحان کن اگه راضی بودی خودشو سفارش بده اینجوری هم هزینتو حفظ میکنی هم اعتماد میکنی