pinokio۵۵۵ مدیر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4154 عنوان ادمای باسیاست و زبون دار بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 18 پست وای بچها توروخدا کمکم کنید من اصن سیاست ندارم واس خونواده شوهر هرچی میشه سریع قاطی میکنم یا اگر مادرشوهرم حرفی میزنه اون لحظه چیزی ب ذهنم نمیرسه بگم بعدن یادم میوفته میگم کاش اینو میگفتم ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍 1401/12/18 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسسسسسلکم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1482 ببین ما رسممون اینه تیکه ها بزرگ جهیزیه رو دوماد بخره بعد زنگ میزنه میگه فلانی ک فامیلشونه مثلن گفته ... شماهم میتونی یه جوری از بقیه تعریف کنی که بفهمونی شما هم کم میزارید واسه ما
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4154 توام بگو مامان هر کی رسم خودشو داره دیگه همه مثل هم نیستن،فامیل ما رو هم تو عقد فرستادن دبی و ... 😂😂مشکل اینجاس ما از ی قوم هستیم جدا نیستیم ک رسممون فرق داشته باشه رسمامون یکیه🤣🤦♀️حالا اینی ک گفتی معنیش چی میشه😂 ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
گلگلی۶۳ عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 911 😂😂مشکل اینجاس ما از ی قوم هستیم جدا نیستیم ک رسممون فرق داشته باشه رسمامون یکیه🤣🤦♀️ حالا اینی ... خیلی معنیش بده اما ضرب المثل گویا و شیواییه🤣🤣🤣