2777
2789

یه کاری پیش اومد بابام اومد یه شهری نزدیک تهران تقریبا و تا تهران واقعا فاصله ای نیست دیگه‌ ..بعد من یخورده خرید دارم ، میگم اینهمه راه اومدیم یه سر بریم تهران خرید کنم بعد برگردیم ‌...چون تهران تنوع خیلی زیاده و بهتره برا خرید 

بابام قبول نمیکنه ، چون مادرم بنا به شرایط شغلی نتونست مرخصی بگیره بیاد من با بابام اومدم تنها نباشه بعدشم جاده رو دوست داشتم ، بعد پدر اصلی ام نیست .یعنی ناپدریم میشه در واقع اما مثل پدرم میمونه برام 

بعد بابام میگه اگر بریم تهران طول می‌کشه تا خرید کنی و باید حداقل یکروز خونه کسی بمونیم از دوستام یا اشناها، ممکنه وقتی مادرت نیست من با تو برم قضاوتم کنن و حرف در بیارن...بنظرتون ایشون درست میگه ؟؟؟

آخه چه قضاوتیییی خدایا😕😕😕 من میگم اصلا نمیخواد خونه کسی بمونیم فوقش یک شب تو ماشین می‌خوابیم قبول نمیکنه میگه نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نع والا 

مگ نمیگی عین پدر دختر واقعی هستین

پ دیگ چ حرفی میمونه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
از چی حس خوبی نگرفتی عزیزم ؟

از حرف مثلا پدرتون.توی ذهن خودش چیزهای خوبی نیس وگرنه هیچ موقع این حرف ونمیزد

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤