2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ...

227 بازدید | 13 پست

من تا ۴ سرکارم بعد با همسرم خانه تکانی میکنیم باور کنید وقت ندارم ب ورزشم و ..برسم یک هفته ب مادرشوهرم نتونستم زنگ بزنم تا اینکه دیروز بهش زنگ زدم بهم گفت چه عجب زنگ زدی ازت خبری نبود منم گفتم مشغول خونه تکانی هستم گفت چون دوستتدارم ازت توقع دارم حالا بعد شب رفته ب برادرشوهرم ناراحتی کرده ک من حالی ازش نمیپرسم و گفتم ک خونه تکانی میکنم گفته ک وقت داره بره بیرون وقت زنگ زدن نداره خلاصه گله منو کرده اونم برادرشوهرم ب همسرم گفت اونم گفت اره مشغولیم بعد شوهرم بهم گفت هفته ای دوبار در حد سه دقیقه زنگ بزن .منم گفتم چرا رفته ب بقیه گفته ی حرفی بود بین منو اون تموم شد حتی من نیومدم ب تو بگم ..بنظرتون چیکار کنم من خب ازش متنفرم دوست ندارم زیاد باهاش همدم بشم 

دیگه هیچ وقت زنگ نزن تا  دهن لقی از یادش بره  

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا تو حس حالو توام اصلا دوست ندارم به مادرشوهرم‌زنگ بزنم چون هیچگونه علاقه قلبی بهش ندارم

و فقط بخاطر شوهرم میزدم

اگه شوهرتو دوست داری باید دو بار در هفته بزنی

مادرشوهره من خیلی خیلی قناعتیه و ازخساستش خوشم نمیاد بخصوص از رک بودن و طرز فکرو فضولیش الان تاپییک قبامو بخونی گفته رو باسنت کار کن باسنت صافع!!

رو دادای از اول خب عادتش دادی خیلیم پرتوقعه رو بدی بدترم میشه بیشتر پیشروی میکنه کارشو با گلایه پیش میبره ،ازاول باید صمیمی نمیشدی مادر شوهر که مادر ادم نیست ،الانم کم کم عادتش بده انقدر پرتوقعی نکنه ، اولا احتمالا خیلی خودتو شیرین میکردی عادتش دادی، مادرت که نیست 

دقیقا تو حس حالو توام اصلا دوست ندارم به مادرشوهرم‌زنگ بزنم چون هیچگونه علاقه قلبی بهش ندارم و فقط ...

چون خیلی صمیمی میشید طرف بخودش اجازه هر فضولیو میده ،اشتباهتون از اوله چجوری اجازه داده بخودش روت عیب بزاره  بگو بدنمو دوست دارم احترامت از بین میره کم کم ،زیادم صمیمی نشو مادر شوهر هیجوقت مادر نمیشه