2777
2789
عنوان

به نظرتون کی تست بی بی چک بزنم ؟

229 بازدید | 30 پست

من توی اقدام به بارداری هستم حدود چند ماهی میشه ، هر ماه یه حالت هایی داشتم ، توی دو ماه قبل از پریودی لکه بینی پیدا می کردم ولی بعد دو روز کامل پریود میشدم ، از روزی که اقدام داشتم من سینه درد ، دل درد و کمردرد می گرفتم تا وقتی پریود میشدم ، من قبلا پریودم نامنظم بود ولی یه یک سالی هست که تقریبا منظم شده 

این ماه بعد از دو روز که پریودم تموم شده بود اقدام داشتیم چند روز بعد دوباره سینه درد و دل درد و کمردرد داشتم اصلا انگار می خواستم پریود شم ولی نشدم الان ۵ روزه پریودم عقب افتاده ، علائم پریودی ندارم فقط سینه هام بزرگ شده و کمی درد می کنه ولی هاله پررنگ نداره،  و احساس می کنم که مدام دستشویی دارم و خیلی احساس خستگی و خواب آلودگی می کنم . البته هفته پیش بی بی زدم ولی منفی بود ، الان نمی دونم بزنم یا چند روز دیگه اگه پری نشدم بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱ روز مونده ب موعدم زدم و دیدم باردارم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

همین الان اگه داری بزن

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰