raرا مدیر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7222 عنوان بچها کمک | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 24 پست تاپیک قبلیم فکر کنم غیره اخلاقی بود یهو حذف شد میترسم چرا اینطوری شد؟😭بچها استرس گرفتم نمیدونستم نباید راجبه این قضیه از کسی کمک بخام. کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔 1401/12/18 | 07:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zartoshtiam56 عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 4978 خودت ک دیدی من حرفه بدی نزده بودم فقط نظره بقیه رو خاستم برا اینکه ترسیده بودم کمک میخاستم نمیدونم چ ... نمیخواد بترسی چون همه پریده بودن ب جون هم نی تی یار قفل کرد ،دعوا تموم بشه همین میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم
zartoshtiam56 عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 4978 آ مرسی وای قلبم اومد تو دهنم. میگم اقا تو چند سالته؟ توم مثله من این همه استرس داری؟ من مادر تو حساب میشم عزیزم ،من استرس برا بچه هام دارم ن خودم عزیزم میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم
raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7222 نمیخواد بترسی چون همه پریده بودن ب جون هم نی تی یار قفل کرد ،دعوا تموم بشه همین عه واقعا دلیلش همین بود؟ وای ترسیدم ای بابا کاش نسله این بچهای مدرسمم منقرض بشه کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
zartoshtiam56 عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 4978 عه واقعا دلیلش همین بود؟ وای ترسیدم ای بابا کاش نسله این بچهای مدرسمم منقرض بشه نترس عزیزم ،اره همین بود میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم
raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7222 من مادر تو حساب میشم عزیزم ،من استرس برا بچه هام دارم ن خودم عزیزم ای وای عزیزم خدا حفظشون کنه.. ایشالله موفق باشن مامانه منم خیلی استرس داره برامون استرس نداشته باش بابا من ک مامانم الکی نگرانه و استرس داره شمام حتمن همینطوری مواظبه بچهات باش منم دعاشون میکنم🥺❤ کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7222 نترس عزیزم ،اره همین بود آ مرسی جدا خیلی ترسیده بودم اما الان ک اینا رو گفتی خیالم راحت شد🥲❤ببخشید مزاحمت شدم وقتتو نمیگیرم خدافظی✋🏻 کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
zartoshtiam56 عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 4978 ای وای عزیزم خدا حفظشون کنه.. ایشالله موفق باشن مامانه منم خیلی استرس داره برامون استرس نداشته باش ب ... سپاس همین دعات برای من کافیه ،بچه های من پسرن براهمین استرس دارم گل دختر میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم
zartoshtiam56 عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 4978 آ مرسی جدا خیلی ترسیده بودم اما الان ک اینا رو گفتی خیالم راحت شد🥲❤ببخشید مزاحمت شدم وقتتو نمیگیرم ... مراقب زیباییت و پاک دامنیت باش ،بدرود شبنم پاک میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم
raرا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7222 سپاس همین دعات برای من کافیه ،بچه های من پسرن براهمین استرس دارم گل دختر عزیزم لطف داری.. خداحفظشون کنه.. ما هممون دختریم🥺❤ کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
zartoshtiam56 عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 4978 عزیزم لطف داری.. خداحفظشون کنه.. ما هممون دختریم🥺❤ من ۳تا پسر دارم ،سورنا ،سام ،اهورا ۱۷_۱۲_۱/۵ساله میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم