2777
2789

همین که میگی خیلی  خوشگلی یعنی اعتماد ب نفس داری 

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکم مهارت هات رو تقویت کن 

مهارت؟ منظورت چیه من فقط ریاضیم و نقاشیم خوبه حرفه ایه هوش ریاضی دازم

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

به خوشگلیت ادامه بده

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
همین که میگی خیلی  خوشگلی یعنی اعتماد ب نفس داری

از نظره خودم.. خیلی زشتم ولی بقیه میگن خوشکلم. و اینکه خیلیا روم کراشن. ولی من همش افسردم و فکر میکنم خیلی زشتم.

مهارت؟ منظورت چیه من فقط ریاضیم و نقاشیم خوبه حرفه ایه هوش ریاضی دازم

یاد گرفتن بعضی حرفه ها باعث میشه اعتماد بنفس بیشتری بگیری.. از طرفی میگی خوشگلی.. ولی اعتماد بنفس نداری.. حتما چیزایی هست که تو زندگیت و در مورد خودت ازشون ناراضی هستی.. اگه نمیتونی چیزی که هستی رو قبول کنی باید تغییرش بدی 

لطفا لایک نکنیییییید

پس با کدوم اعتماد بنفس میای میگی من خوشگلم وقتی اعتماد بنفس نداری؟

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

خیلی خوشگلی ولی اعتماد به نفس نداری؟! یک : خوشکلی اعتماد به نفس نمیاره ...دو : میخوای با این تاپیکت بدون دادن عکس به همه ثابت کنی خوشکلی ...سه کدام یک بیشتر اذیتت می‌کنه نداشتن اعتماد به نفس یا نداشتن خوشکلی؟ چهار مردم خوشکلیتو میبینن نه اعتماد به نفستو پنج آدمی که اعتماد به نفس نداره ممکنه روزی صاحب اعتماد به نفس بشه ولی کسی که خوشکلی نداره امکان نداری روزی خوشگل بشه پس نتیجه میگیریم خوشکلی دردسر داره !   

ولی نداشتن منبع مالی هم خیلی تاثیر داره ها.. چند سالته؟.. پول در بیاری حتی اگه مقدارش کم باشه اعتماد ...

هنوز ۱۸ سالم نشده نمیتونم خانوادم خیلی محدودن اما اوضاع مالیمون خوبه

خیلی خوشگلی ولی اعتماد به نفس نداری؟! یک : خوشکلی اعتماد به نفس نمیاره ...دو : میخوای با این تاپیکت ...

تیکه بود یا چی؟🤣✋🏻خب من از این ناراحتم ک فکر میکنم زشتم 

2790
2778
2791
2779
2792