2777
2789

درخواست بدییینننننن 

دوس پسرم ی چیزی صدام میکنه ک روم نمیشه اینجا بگم میخوام نظرتونو بدونم😪

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درخواست بدییینننننن  دوس پسرم ی چیزی صدام میکنه ک روم نمیشه اینجا بگم میخوام نظرتونو بدونم😪

بگو دیگه

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃
بگو دیگه

به دو دلیل

یک نمیخوام شناسایییم کنه وگرنه بدبخت میشم😂😂 اخه راجعبهش خ گفتم و اونم خ سمجه ممکنه پیدام کنه 

دو روم نمیشه 

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️
به دو دلیل یک نمیخوام شناسایییم کنه وگرنه بدبخت میشم😂😂 اخه راجعبهش خ گفتم و اونم خ سمجه ممکنه پید ...

شناسایی ی نفر اونم اینجا 

خیلی دور از ذهنه

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃
شناسایی ی نفر اونم اینجا  خیلی دور از ذهنه

میترسم واقعا😂😂

میترسم واقعا😂😂

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز