سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ن ب این میخندم ک ی کابر گفت اخرش ب خوبی تموم شد شما میگین مرد خنده دار شد ببخشید اگه ناراحت شدید
😅😅😅نه عزیزم اصلا برای چی باید ناراحت بشم..خودمم الان خندم گرفت تازه ژیلا هم مرد کاوه هم مرد 🤣🤣🤣🤣
نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔 پس دوباره میذارم.. امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹 دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید براتون آیت الکرسی میخونم ..
ولی من هنوز رو لپ تاپ دارمش گاهی نگاهش میکنم دوستش داشتم
نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔 پس دوباره میذارم.. امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹 دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید براتون آیت الکرسی میخونم ..