2821
2789
عنوان

پوست شیر😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5186 بازدید | 207 پست
بعدش ک سرم رو دراورد نشون نداد ک .برنگشت بخابه رو تخت یا پا نشد از جاش

اخه رضا چ کینه ای میتونه از نعیم داشته باشه ک سر ساحل خالی کنه:/

به گزارش زدنت ادامه بده،به خواستت رسیدی اخطار گرفتم😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن ب این میخندم ک ی کابر گفت اخرش ب خوبی تموم شد شما میگین مرد خنده دار شد ببخشید اگه ناراحت شدید

😅😅😅نه عزیزم اصلا برای چی باید ناراحت بشم‌..خودمم الان خندم گرفت تازه ژیلا هم مرد کاوه هم مرد 🤣🤣🤣🤣

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

داداش برو یبار دیگ‌فیلمو ببین

😀😀😀چندماه رد شده شاید فراموش کردم 

ولی خدایی حالو روزتونو دیدم خوب شد من پوست شیرو امشب ندیدم 

وگرنه منم حالم بدمیشد مث شما

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اسپبول چیه چی لو رفته ب مام بگین 

اسپویل ینی تعریف چیزی ک هنوز طرف ندیده الان این کاربر ندیده بود ما تعریف کردیم اسپویل شد واسش

به گزارش زدنت ادامه بده،به خواستت رسیدی اخطار گرفتم😐
تو فکر کن ذره ای از مردن ساحل ناراحت باشم. از اینکه اسپویل شد ناراحتم.

عزیزم😂😂😂خب نمیخوندی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

منم اوایل دیدم  دیدم طولانی شد دیگه نگاه نکردم

ولی من هنوز رو لپ تاپ دارمش گاهی نگاهش میکنم دوستش داشتم

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

ن ب این میخندم ک ی کابر گفت اخرش ب خوبی تموم شد شما میگین مرد خنده دار شد ببخشید اگه ناراحت شدید

😃😃😃