2821
2789
عنوان

پوست شیر😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5186 بازدید | 207 پست
افرین

🤣🤣

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی کاش کارگردانن ی شماره ای چیزی میذاشت تا ری اکشن هامون رو براش مینوشتیم نه فیلم بگیریم اون موقع من دلم خنک میشدد....الان تاصبح دیوونه میشیم..صبحم دخترم ۸ صب بیداره میگه مامان مامان کم بخواب...😔

Putain tout ce qui me rappelle lui
یعنی کاش کارگردانن ی شماره ای چیزی میذاشت تا ری اکشن هامون رو براش مینوشتیم نه فیلم بگیریم اون موقع ...

هیچی جز فوش نمیتونه آرومم کنه الاااااان

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
این ع و ص درنمیاد  معما اصلی اون گذشته نعیم لعنتی

به صدرا ربط داره...ص یعنی صدرا ع باید اسم یه دختر باشه شاید تینا یه اسم دیگه هم داره...چون به استایل اون کسی ک ساحل رو زندونی کرده بود به دخترا میخورد

حسم میگه کار رضاس.به اسینای کاپشن رضا و موتوری دقت کنید

ببین واضح ه رضاست ولی انگیزه ش چیه ؟

انگیزه کارگردانا چیه مردم و به رفیق بی اعتماد میکنن

البته خودم ۱۰ برابر این فیلما از رفیق خوردم ولی خوب شاید یه درصد یه دوست خوبم باشه تو این کشور 🤣🤣🤣

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
ببین واضح ه رضاست ولی انگیزه ش چیه ؟ انگیزه کارگردانا چیه مردم و به رفیق بی اعتماد میکنن البته خود ...

شاید واقعا رضا روی موتور بود و همه ی اینا نقشه ی نعیم و پلیسا باشه برای گیر انداختن مجرم واقعی....ساحل زنده است به نظرم