2777
2789
عنوان

دلجویی

73 بازدید | 8 پست

@chicak‍ 

خانومها من یه تاپیک زدم  و انتقاد کردم به کسایی که فیلمی اسپویل میکنن و از این انتقاد کردم که چرا بعضی دوستان فیلمو داخل عنوان اسپویل میکنن چون اگه صرفا تاپیک زده بشه خب آدم نمیره تو اون تاپیک که اسپویل نشه و گفتم بهتره به حقوق شهروندی هم احترام بذاریم 

علت تاپیک الانم این نیست 

گویا  این کاربر محترم ب واسطه تاپیک من ازشون انتقاد شد میخواستم بهت بگم خانومی من واقعا قصد بی احترام شدن شما رو ن داشتم و ندارم و امیدوارم همیشه شاد باشی و اینکه از اونجایی که واقعا از دلشکستن بدم میاد میخواستم برات بنویسم شما برای من محترم هستی و فدای سرت اگه اسپویل کردی و امیدوارم از هم دلخوری ای نداشته باشیم 😊😊😊

ایشالله ب امید خدا لبت همیشه خندون و شبت بخیر 

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونه دل مهربونت،فقط میشه برام بگی اسپویل چیه من نمی‌دونم گلم 

ینی لو دادنِ داستان یا فیلمی ک بقیه هنوز ندیدن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

قربونه دل مهربونت،فقط میشه برام بگی اسپویل چیه من نمی‌دونم گلم 

عزیزی واقعا شب خوابم نمیبره اگه دل شکونده باشم حتی اگه ناخواسته باشه من ب ایشون بی احترامی نکردم اما چند تا از دوستان محترم به واسطه تاپیک من انتقاد کردن ازشون موظف دونستم خودمو دلجویی کنم 

اسپویل یعنی لو دادن داستان فیلم 

خودت باش   مگه خودت چشه   والا