2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 32 پست

ببینید من هم شرایط شما رو دارم و خیلی به خودکشی فکر میکنم.اما به این هم فکر میکنم که بعد خودکشی من چه بلایی سر عزیزانم میاد.شاید فکر کنی کسی داغون نمیشه اما سخت در اشتباهی همچین مرگی حتی برای دشمن ادم هم تلخه. پس لطفا دست نگه دار تا عزیزانت فوت بشن.بعد خودتو بکش. 

من هیچ وقت هیچ وقت به خودکشی فکر نکردم و نمیکنم چون شدیدا اعتقاد دارم که گناه بزرگیه و ضمنا ادم ترسو ...

کاش همون خدا نظر کنه به دلای همه‌مون و هوامون و داشته باشه، خصوصا آدمای بی کس و تنها...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی دیشب به شوهرم گفتم میخوام‌ خود کشی کنم گفت عشقم تو مث آمریکایی جفتتون هیچ غلطی نمی‌تونید بکنید ...

من یشب واقعا زدم ب سیم اخر جلو شوهرم اومدم هزارتا قرصو باهم تو اب حل کردم ک سربکشم هرچی منتظر موندم دیدم عکس العملی نشون نمیده

گفتم الان میخورم😕گف بخور ی قلپم ب من بده

خیلی بد موقعیتی بود تو رودروایستی مونده بودم اونم جلومو نمیگرف😁 ب زور پیچوندم و فضا رو عوض کردم😂😂😂

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
اره  هیچوقت فراموش نمیشه هیچوقت اون شبایی ک به خودکشی فکر کردم و با خدا دعوام شد و بد و بیراه ...

آی گفتید، یا مثلا شبی که فرداش روز اول مدرسه بود از ذوق کیف و کفش نو خوابمون نمیبرد...

پیر شدیم تو جوونیامون:)

آی گفتید، یا مثلا شبی که فرداش روز اول مدرسه بود از ذوق کیف و کفش نو خوابمون نمیبرد... پیر شدیم تو ...

اینم ی پروسس برای تکامل

ب عقب ک نگاه میکنم میبینم چقدر از اون شب ها به بعد ادم دیگه ای شدم

ببینید من هم شرایط شما رو دارم و خیلی به خودکشی فکر میکنم.اما به این هم فکر میکنم که بعد خودکشی من چ ...

واقعیتش من عزیز کسی نیستم که برام غصه بخوره شاید بگید پدر و مادر ولی من پدر و مادرمو از دست دادم و کسی ندارم...

یعنی عزیز قلب دارم خودم ولی خودم برای کسی عزیز نیستم که بعد نبودم خیلی دردمند بشه

نه متاسفانه شرایطشو ندارم، شهرمون شهر کوچیکه روانشناس خوب و کاربلد نیست اصلا

پس باید خودت دست به کار شی.هر طور شده یه راهی واسه مقابله باهاش پیدا کن.تاپیکایی که در مورد این مشکله رو بخون.

دیگه به خودکشی هم فکر نکن.خودکشی هیچی رو حل نمیکنه.

God is your best friend

الهی خدا حفظتون کنه برا هم❤️

مرسی از دعای قشنگت

ب همون اندازه ک هیچ خوشی پایدار نیس همون اندازه هم غم نمیمونه

اما خب چون اثر غم بیشتره و دردشو بیشتر حس میکنیم طولانی تر به نظر میاد

ان شاالله ک حال دلت خوب باشه و با جریان زندگی همراه باشی

واقعیتش من عزیز کسی نیستم که برام غصه بخوره شاید بگید پدر و مادر ولی من پدر و مادرمو از دست دادم و ک ...

اگه کسیو ندارید من بهتون سیانور رو پیشنهاد میدم که مرگ سریعی داره.تازه اگه نظر منو بخواید تو خونه هم خودکشی نکنید برید بیابونی جنگلی دور از شهر 

پس باید خودت دست به کار شی.هر طور شده یه راهی واسه مقابله باهاش پیدا کن.تاپیکایی که در مورد این مشکل ...

میدونم، تو زندگیمم بخوام بگم آدم درستکاری بودم که اونور دستمو میگیره هم نبودم که اگه بوده باشمم با خودکشی آخرتمو نابود کردم..

مرسی از دعای قشنگت ب همون اندازه ک هیچ خوشی پایدار نیس همون اندازه هم غم نمیمونه اما خب چون اثر غم ...

این قانون زندگیه که اگه نبود زندگی یکنواخت میشد، فقط متاسفانه زندگی من خیلی وقته یکنواخته:) 

دورت بگردم خوش قلب❤️