2777
2789
عنوان

هه مرسی 😒🎈

181 بازدید | 14 پست

خدایا مرسی ک این ماهم پریود شدم درست همین امروز 🥲🎈

خدایا من دیگه خسته شدم خدایا اصلا میبینی منو 😭😭

چقدر دیگه التماست کنم خدا دیگه صبرم تموم شده چرا هرماه ناامیدم میکنی😭😭😭💔 قلبمو شکستی، هرماه اشکمو درمیاری ممنون😞🥲🥺💔

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
نا امید نباش عزیزم توهم مامان میشی 

دیگه خسته شدم از این حرفا 😭😭😭😭

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خسته شدم از این حرفا 😭😭😭😭

عزیزجان من خودم دلشکستم ولی با وجود همه ی اینا بازم امیدوارم که یه روز همه چی درس میشه منم‌جای درست وایمیسم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عزیزجان من خودم دلشکستم ولی با وجود همه ی اینا بازم امیدوارم که یه روز همه چی درس میشه منم‌جای درست ...

بخدا همیشه امیدداشتم اما دیگه بی فایده اس چقدر خودمو گول بزنم🥺💔

الهی ک شما حاجت دلت رو بگیری عزیزم

بخدا همیشه امیدداشتم اما دیگه بی فایده اس چقدر خودمو گول بزنم🥺💔 الهی ک شما حاجت دلت رو بگیری عزیز ...

عزیزم همه چی درست میشه فقط برای هرکسی زمان و مکان خودش رو داره ادمی با امید زندس(تا شقایق هست زندگی بایدکرد)❤️

عزیزم همه چی درست میشه فقط برای هرکسی زمان و مکان خودش رو داره ادمی با امید زندس(تا شقایق هست زندگی ...

مرسی گلم ک اومدی حداقل تاپیکم امیدم ک ب خداست دلم خیلی شکسته😞💔

مرسی گلم ک اومدی حداقل تاپیکم امیدم ک ب خداست دلم خیلی شکسته😞💔

میدونم عزیزم بخدا قشنگ میفهمم الان چه احساسی داری دوستم، من حتی دیگه آزمایش سونو بی بی چک هم خوشحالم نمیکنه ولی خیلی از دوستانی رو ک وضعیت مشابه من هم شما داشتن و الان کوچولوهاشون بغلشونن بمن امید و انرژی زیادی میده که محکم تر ادامه بدم تا به خواستم برسم، فقط اینکه خودتو وهمسرتو تقویت کن و از استرس دور باش

میدونم عزیزم بخدا قشنگ میفهمم الان چه احساسی داری دوستم، من حتی دیگه آزمایش سونو بی بی چک هم خوشحالم ...

بله گلم ان شاءالله برا ماهم اتفاق بیفته، 

من امروز پریود شدم ۳ روز جلو انداختم وای یدفه نگاه کردم الان دیدم روی پد خون سیاااااه مثل قیره اصلا ترسیدم نمیدونم چرا اینطوری بود ☹️🎈

بله گلم ان شاءالله برا ماهم اتفاق بیفته،  من امروز پریود شدم ۳ روز جلو انداختم وای یدفه نگاه ک ...

خون قدیمیه گلم تنبلی داری؟

خون قدیمیه گلم تنبلی داری؟

نمیدونم دکتر چیزی از تنبلی بهم نگفت فقط گفت یه کیست شکلاتی داری، من ماه قبلم ۳ روز جلو انداختم پریود شدم اما ۲ روزه بود پریودم اما خیلی روشن بود و خب تو همون دو روزم ببخشید خون زیادی اومد اما خب دو روزه بود دیگه و یهو قطع شد 

نمیدونم دکتر چیزی از تنبلی بهم نگفت فقط گفت یه کیست شکلاتی داری، من ماه قبلم ۳ روز جلو انداختم پریود ...

بخاطر کیسته عزیزم چون تو اقدامم هستی ممکنه پریودت بهم ریخته باشه طبیعیه

بخاطر کیسته عزیزم چون تو اقدامم هستی ممکنه پریودت بهم ریخته باشه طبیعیه

مرسی عزیزم یهو دیدم خیلی ترسیدم 

نگران نباش چیزی نیس فقط پیگیر کیستت باش

آره شنبه میرم دکتر دوباره