2777
2789
عنوان

خوشگلی

220 بازدید | 17 پست

کیا دوست داشتن مثل من از اینکه هستن خوشگل تر باشن کیا از قیافشون راضی نیستن .من چشمام کوچک و پف داره خیلی بدم میاد میخواد عمل بلفاروپلاستی انجام بدم .کیا این عمل رو انجام دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر دوروز دنیا . خوشبختی به این چیزا نیست 

اوایل سخت نمیگرفتم ولی الان فهمیدم آدمهایی که هیچ عملی انجام نمیدن خوب نیستن .بخدا ظاهر خیلی مهمه  دوست داشتم یه پسر بودم با ظاهر خوب . من حتی بهوپسرهایی که اینجوری هستن حسودیم میشه

طرف می شناختم کار گر انبار یک ظاهر قشنگی داشت حتی اونهایی که باسوادتر بودن دخترها به اونها محل نمیزاشتن ولی به کار گره اهمیت بیشتری میدادن چرا چون قیافه وتیپ و کلاس امروزی داشت

اوایل سخت نمیگرفتم ولی الان فهمیدم آدمهایی که هیچ عملی انجام نمیدن خوب نیستن .بخدا ظاهر خیلی مهمه &n ...

منم خیلی قیافه برام مهم بود همش جلو اینه تازد ودور از جونت سرطان گرفتم .فهمیدم برا چه چیزای مسخره ای خودمو بیتود اذیت میکردم خوش باش این حرفهارو ول کن خوشگلی با یه عمل به دست میاد

منم خیلی قیافه برام مهم بود همش جلو اینه تازد ودور از جونت سرطان گرفتم .فهمیدم برا چه چیزای مسخره ای ...

چقدر سخت سرطان گرفتن واقعا شجاع هستید .آخه من قیافه ام چشمام کلا کوچیک پف داره فکر کنم اصلا هیچ خ رستگاری نپسنده کلا هیچ کس ازقیافم اصلا راضی نیستم