2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا دوسال بعد ازدواج تست پاپسمیر باید داده بشه 

تصمیم دارم برم دکتر قبل بارداری.یعنی بعدن تصمیم گرفتم سه ماهه خودم اسید فولیک ویتامین دی میخوردم بنظرتون بازم برم دکتر؟قصد داشتم ۵عید اقدام کنم

تصمیم دارم برم دکتر قبل بارداری.یعنی بعدن تصمیم گرفتم سه ماهه خودم اسید فولیک ویتامین دی میخوردم بنظ ...

منم رفتم چکاپ قبل بارداری و این ماه سومین اقداممه با اینکه چکاپم مشکلی نداشت اما نمیدونم چرا نمیشه

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
فك كنم بري دكتر بگي مي خوام اقدام كنم بگيره ازت.  اسي شما واكسن سرخجه زدي قبل از اقدام؟

نمیدونم ،واکسنام همونایی بود که تودوران مدرسه ودبیرستان زدم

منم رفتم چکاپ قبل بارداری و این ماه سومین اقداممه با اینکه چکاپم مشکلی نداشت اما نمیدونم چرا نمیشه

عزیزم من ازخیلی ها شنیدم که طول کشیده تا بارداربشن.دقیقاهم وقتی باردار شدن که اصلا اون ماه زیاد بهش فکرنکردن وزیاد استرس نداشتن.وشنیدم تا یکسال طبیعیه 

عزیزم من ازخیلی ها شنیدم که طول کشیده تا بارداربشن.دقیقاهم وقتی باردار شدن که اصلا اون ماه زیاد بهش ...

میدونم همه اینارو ولی بازم وقتی پریود میشه آدم یه حس بدیه تازه من دوماه قبلی که اقدام کردم پریودیام عقب میفتاد بیشتر امیدوار میشدم 

بازم هرچی خدا بخواد

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
میدونم همه اینارو ولی بازم وقتی پریود میشه آدم یه حس بدیه تازه من دوماه قبلی که اقدام کردم پریودیام ...

عزیزم امیدوارم خدا حاجت دلتو بده و یه نی نی سالم بهتون ببخشه

وای ازکجا بفهمم که زدم قبلا یانه😑😩

همون ديگه منم مي خواستم ببينم اگه مي دوني به منم بگي 😁 زدنش رو كه كوچيك بوديم زديم (واكسن mmr) اما ايمنيش تا كي مي مونه رو نمي دونم. 

ميشه الان بزنيم ولي بعدش تا سه ماه سفت و سخت نبايد باردار شد. نمي خوام سه ماه به خاطرش عقب بيفتم باز 😖