2777
2789
عنوان

عروسیم

330 بازدید | 19 پست

بچه ها ۲۷ ام عروسیمه ولی خب ی تفاوت هایی داره 

چون ۷ ماهه باردارم توی رستوران به صرف شیرینی میوه و شام دعوت می‌کنیم ۸۰ نفر کلا ۱۵۰ تا مهمان و زن و مرد قاطی منم به جای لباس عروس مانتو کتی آبی روشن و سفید با شلوار گشاد کرم و کفش و شال شیری میپوشم ی آرایشگاه هم میرم ی میکاپ لایت و ساده و ی کاشت ناخن 

جهزیه خریداری شدع همسرم وسیله هایی که باهاش بوده خرید کرده فقط مدل عروسی گرفتنمون با عروسی های معمولی متفاوت هست 

سرویس طلا هم فردا داریم میریم بخریم به جای کرایه لباس عروسم پول داد مانتو شلوار و شال گرفتم 

حالا بنظرتون بگم بریم با همین تیپ هامون ی عکس یادگاری بندازه آتلیه آزمون که همونو قاب کنیم ؟

من زمان عقدم لباس عروس پوشیدم آرایشگاه کامل دسته گل همه چی داشتم ی عکس از اون زمان شاسی بزرگ دارم یکی هم گفتم از همین عروسی داشته باشم یادگاری 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جونم.بارداریت جالب بود برام.عادی بیان کردی.گفتمـشاید بگی مخفیانس😅.خوشبخت بشید

نه خانواده من و همسرم خبر دارن بقیه هم میفهمن دیگه 

فدات

سلام منم دقیق تو دوران نامزدی باردارشدم  و هیچ مراسمی واسم گرفته نشد... حتماعکست رو بگیر و سعی ...

خب چرا نگرفتین 

ممنونم عزیزم