2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی هاله بنداز که یعنی مثبته بزار چن روز دیگه برو آز خون هنوز زوده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

عززززیییزززممممم برو آزمایش تیتر بتا بده انشاالله به حق این روزای عزیز ک مثبته🤩🤩🤩💃💓

علاعمی چيزي داری؟؟؟؟

عکس بی بی چک هاتم بفرس اگه داری 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
وقتی هاله بنداز که یعنی مثبته بزار چن روز دیگه برو آز خون هنوز زوده

البته ماهه پیش بهد ۷.۸ که پریود نشدم تازه هاله انداخت که ازمایش منفی بود ولی این سری الان مونده تا موعدم 

عززززیییزززممممم برو آزمایش تیتر بتا بده انشاالله به حق این روزای عزیز ک مثبته🤩🤩🤩💃💓 علاعمی چيز ...

چون ماه پیش خیلی خورد تو ذوقم اصلا نمیتونم برم ازمایش بدم عزیزم 😂

عکسشو گذاشتم یکیم مدیکور زدم اونم هاله انداخت ولی اصلا نمیتونم اعتماد کنم بهشون 

چون ماه پیش خیلی خورد تو ذوقم اصلا نمیتونم برم ازمایش بدم عزیزم 😂 عکسشو گذاشتم یکیم مدیکور زدم اون ...

مارک مدیکور هیچوقت الکی نشون نمیده من بیبی چکم یکم پررنگ تر از شما بود ولی روز موعدم زدم  الان بچم ۸ماهشه تو گهوارش خوابیده

چون ماه پیش خیلی خورد تو ذوقم اصلا نمیتونم برم ازمایش بدم عزیزم 😂 عکسشو گذاشتم یکیم مدیکور زدم اون ...

آره عزیزم میفهممت درکت میکنم چی میگی ولی مهم اینه از بلاتکلیفی در میای

تا شنبه صبر کن یه بی بی چک دیگه بزار بعدم برو دکتر ٱز بده انشاالله با خبرای خوووش برگردی 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟