hanieh_hb مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 337 عنوان کی A13 داره؟ 92 بازدید | 18 پست A13رم ۶ کی داره راضی هستید امروز سفارش دادم گوشیم سوخت🙁مجبور شدم بخرم میشه برا سلامتی مریضمون دعا کنی اخه خیلی جوونه😭 1401/12/18 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7925 مبارکه من داشتم هنگمیکرد سر هفته نشد کوبیدمش تو دیوار دارفانی رو وداع گفت و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
hanieh_hb مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 337 مبارکه من داشتم هنگمیکرد سر هفته نشد کوبیدمش تو دیوار دارفانی رو وداع گفت رم ۶ داشتی یا ۴؟چرا هنگ تو چه برنامه هایی هنگ میکنه میشه برا سلامتی مریضمون دعا کنی اخه خیلی جوونه😭
hanieh_hb مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 337 عالیه داری شما خوبه 🙁گوشیم سوخت پول دستم نبود مجبور شدم فعلا بگیرم همینو میشه برا سلامتی مریضمون دعا کنی اخه خیلی جوونه😭
bully عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 4350 داری شما خوبه 🙁گوشیم سوخت پول دستم نبود مجبور شدم فعلا بگیرم همینو اره چند ماهه خیلی راضیم خداروشکر خوبه دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7925 رم ۶ داشتی یا ۴؟ چرا هنگ تو چه برنامه هایی هنگ میکنه رامشپایین بود دقیق نمیدونمدوسه روز اول خوب بوداسر روز سوم هنگ میگرد حین تدریس بچها تو شادشوهرم گفت میبرم عوض میکنم ولی پشت گوش انداخت منم کوبیدمش تو دیوار و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
دخترپاییزمنم عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 2535 من دارم راضیم تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه... همینقدر غیر ممکن ...
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 13189 الان میان میگن گوشیت سوخت با چی سفارش دادی😐😐😐 اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 13189 از کجا و چند سفارش دادی؟ تعریفشو اینجا زیاد شنیدم اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 13189 داری شما خوبه 🙁گوشیم سوخت پول دستم نبود مجبور شدم فعلا بگیرم همینو گوشیت چی بود؟ چرا سوخت؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
hanieh_hb مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 337 از کجا و چند سفارش دادی؟ تعریفشو اینجا زیاد شنیدم من از گوشی شاپ ۷۵۰۰خریدم میشه برا سلامتی مریضمون دعا کنی اخه خیلی جوونه😭
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 13189 من از گوشی شاپ ۷۵۰۰خریدم مطمینه؟ تا حالا ازش خرید کردید؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
hanieh_hb مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 337 گوشیت چی بود؟ چرا سوخت؟ ایفون ۱۲پرومکس🙁تو شارژ خیلی داغ کرد یهو سوخت الانم دمه عیده سر دلار گرون شد نتونستم تعمیر کنم میشه برا سلامتی مریضمون دعا کنی اخه خیلی جوونه😭