2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

673 بازدید | 63 پست

من جمعه زایمان کردم اونم طبیعی فکرش رونمیکردم دردش اینقدروحشتناک باشه یعنی قشنگ مرگ روجلوچشمم میدیدم تاوقتی دکترم نیومده بود خیلی واسم سخت گذشت مامابیمارستان همش میگفت زوربزن خانوم زوربزن یااینکه موقع دردمیگفت بلندشوبروروتخت یابروتودستشویی زوربزن خیلی اذیت شدم اخرم که دکترم اومدش چون پسرم توکانال زایمان گیرکرده بود باوکیوم به دنیااوردش ولی بعدزایمانم خیلی حالم خوب بود قشنگ راه میرفتم 

دردش خیلی زیاده من تا ۹ سانتش چشیدم بعدش سز شدم😐

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم

من 20روزه سزارین شدم 

ببین یادم میفته مرگم میاد .......نه مسکن نه شیاف نه سرم نه آمپول هیچی دردمو آروم نمی‌کرد 

هنووووز درد دارم 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

من میگفتم خدایا چرا نمیمیرم دردش تموم نمیشد اخرم با وکیوم بدنیا اومد 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

آره خیلی درد بدیه درد من از ساعت ۹شب شروع شد تا ۱۱روز بعد ادامه داشت یکی دو درجه از درد پریودی بدتره و بدیش اینکه طولانیه بعد از اینکه کوچولومم به دنیا اومد واقعا از ته دلم گفتم آخیشششش