2777
2789
عنوان

عکس خرید 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 95 پست

الان قیمت ها بالاست کیف چرمی که گرفتم ۷۰۰ رو چند روز پیش دوباره قیمت کردم ۱۲۰۰ و یراق کیف به خوبی کیف من هم نبود 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون میشم نظراتتون رو هم‌بفرمایید 

قشنگه اولی...برم نمازم مونده بخونم بیام نگا کنم

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
اسی رفتی به استقبال تابستونا

گفتم عزیزم اینا رو تابستون گرفتم من پیارسال مانتو ژاکارد گرفتم دیگه هم‌نخواستم هزینه کنم هم اینکه نخواستم مثل بقیه ژاکارد بپوشم هرچند که مانتوهای ژاکارد تو بازار بعضباشون خیلی خوشگلن

شلوارم هم پارچه ای راسته قد ۹۰ شتری رنگه  شومیز سفید ساده  به نظرتون چه رنگ شالی خوبه بگ ...

اگر ساده دوست داری سبز یا سفید 

اگر طرحدار سبز و کرم یا سفید کرم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
گفتم عزیزم اینا رو تابستون گرفتم من پیارسال مانتو ژاکارد گرفتم دیگه هم‌نخواستم هزینه کنم هم اینکه نخ ...

مبارکت باشه گل

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

همش خیلی شیکو قشنگگگ بود عالییی

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟