2777
2789
عنوان

دنده گردنی

272 بازدید | 9 پست

سلام 

کسی هست دنده گردنی داشته باشه 

دقیقا چند روز دیگ میشه ۱ سال ک درد شونه داره میکشتم 

تازه ۲۱ سالم شده 

دردش شدید جوری ک دلم نمیخواد دستمو تکون بدم 

هیچحالتی ارومش نمیکنه 

قرص جواب نمیده 

قرار چطور زندگی کنم 

حالم اصلن خوب نیست 

شب با اشک میخوابم...... 

کسی هست بدونه چیکار باید کرد؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم لطفا جوابمو بده اگه پیامم رو میبینی 

بالاخره چیکار کردی با این درد مزخرف؟؟

دکترا چی گفتن؟؟

چطوری الان 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چکارش کردین ؟

عزیزم لطفا شمام جوابمو بده اگه پیامم رو میبینی 

بالاخره چیکار کردی با این درد مزخرف؟؟

دکترا چی گفتن؟؟

چطوری الان 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
عزیزم لطفا شمام جوابمو بده اگه پیامم رو میبینی بالاخره چیکار کردی با این درد مزخرف؟؟دکترا چی گفتن؟؟چ ...

من عمل شدم و خدا رو شکر الان خیلی خیلی بهترم . البته داستانم طولانیه من ۳ بار عمل شدم چون جراح اول اشتباه عملم کرد و اول خیلی بدتر شدم ولی در نهایت به لطف خدا و یه جراح بهتر درمان شدم . 

من عمل شدم و خدا رو شکر الان خیلی خیلی بهترم . البته داستانم طولانیه من ۳ بار عمل شدم چون جراح اول ا ...

عزیزم اسم دکترت رو بگو گدوم شهر

دردت دقیقا کجا ها بود 

عزیزم اسم دکترت رو بگو گدوم شهردردت دقیقا کجا ها بود

تهران . اولین جراح که عمل سمت راستم رو به شدت خراب کرد و اوضاعم رو خیلی بدتر کرد  اسمش سید رضا موسوی بود.

دکتر بعدی که روی اون سمت ۱۸ ماه بعد عمل مجدد کردن دکتر سید محمد رضا کلانتر معتمدی در بیمارستان بهمن بودن . ۶ ماه بعدش سمت چپم رو هم عمل کردن . نتیجه سمت چپ عالی شد. سمت راست هم بهبودی زیادی بعد از نقاهت طولانی داشت ولی بخاطر عوارض عمل اول بی درد نیست. درد من از نقطه ای بین پایین گردن و کتف شروع شد بعد زد به کل گردن و کتف و شانه چند ماه بعد درد اومد به بالا و پایین ترقوه و زیر بغل،  قفسه سینه و نهایتا به دست و در آخر به انگشت ها رسید. من از خیلی سال پیش سردرد هم داشتم. بعضی ها دردشون برعکس من از پایین به بالا میره. از شروع علایم من تا بهبودی ۶ سال طول کشید.