2777
2789
عنوان

دوست صميمي

74 بازدید | 8 پست

اول از همههه من كيبوردم عربيه و بعضي حرفارو ندارم واسه همين ممكنه بعضي كلمات اشتباه نوشته بشن😂🙂

خبب من يك دوست صيميمي بسر دارم كه خيلي بهش وابستم  و همونطور كه حالا دوستايه واقعين تو سختي باهام بوده:/ اماااا جديدا به شدتتت عوض شده اصن انكار اونيكه قبلا ميشناختم نبوده خيلي دير جوابمو ميده و بي حوصلس انكار كه دلش نميخواد جوابمو بده .. لحن صحبتش باهام مثله قبل نيست غير مستقيم هم ازش ميبرسم ولي جوابمو نميده و ميبيجونه 

كفتم شايد دوست دختري جيزي داره ولي برسيدم نداشت

جون شنيدم بعضي دوستيايه بسر و دحتر بخاطر همين قضيه هاس كه بهم ميخوره

واقعا نميفهمم مشكل از كجاس به رفتارم اخيرا فكر كردم و مثله قبل بودم باهاش ... جدي متوجه نميشم اصن وقتشو با من نميكذرونه درصورتيكه قبلا هر تايمه ازادي كه داشتيمو باهم حرف ميزديم حتي جواب تماسامم ديكه نميده و بهونه مياره با خودم كفتم شايد سمج شدم يكم فاصله كرفتم ولي فرقي نداشت بيش اومده همجين مشكلي براتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كدوم كارن باعث اذيت شدنش شد.. شايد منم همينكارو  كردم

هی غر میزدم هی میگفتم بهم پیام نده😑دیگه سرد شد ولی خب با اینکه دیگه کم پیش میاد همکلام شیم ولی هروقت کاری ازش بخوام دریغ نمیکنه و هنوزم بامعرفته و برای هم خیلی عزیزیم:)

..
هی غر میزدم هی میگفتم بهم پیام نده😑دیگه سرد شد ولی خب با اینکه دیگه کم پیش میاد همکلام شیم ولی هروق ...

🙂😂هعيي خدااا 

ببين جوري شده حتي شب بخيرك نميكه بم همين جند دقيقه قبل وسط جت غيب شد ميدونم سال دومه اوكي درس داره ولي امروز تايمش ازاد بوده و كلا جديدا اصن تايمش ازاده 💀

حتي واسم جيزيو تعريف نميكنه همشم يه وقت غيب ميشه ميكم جيشد ميكه به فلاني فلان جيز رو بايد ميفرستادم ميكم كي ميكه دوستم حتي اسم دوستشم نميكه ... قبلا اصلا اينشكلي نبود حتي هميشه ميكف تو فرق داري با بقيه رفيقام بات يجور ديكه راحتمو اينا و خب وقتي اينشكلي ميكنه واقعا دلم ميخواد كريه كنم 😂🙂