2777
2789
عنوان

معرف ازدواج

237 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها هستین میخوام درمورد این معرف های ازدواج ازتون سوال کنم...

یک کانالی هست و مورد تایید هست شبیه همین سایت تبیان....فقط هم ازدواج دائم هست نه صیغه و... من چون اون خاستگاری که میخواستم تا حالا نداشتم تصمیم گرفتم اونجا ثبت نام کنم...به این صورت هست که دختر و پسر از هر فرمی خوششون بیاد به معرف میگن...بعد معرف به طرف مقابل میگه...و چند تا سوال رد و بدل می شود و اگر هم بخواهند عکس...بعد اگر دو طرف راضی بودند شماره خانواده دختر را به خانواده پسر می دهند برای ادامه آشنایی..

اطلاعی ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت مشکلی ندارن با این موضوع؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

حالا چند مورو بوده که روی فرم من درخواست دادن و من هم راضی بودم...ولی نمیخواهم اول کار خانوادم متوجه بشن...عکس هم من نمیتونم بدم...چیکار کنم؟ معرف میگه حتما باید شماره مادر یا پدر را بدهید

وای من اصلا خوشم نمیاد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟