2777
2789
عنوان

تامل برانگیز

106 بازدید | 4 پست

داشتم ی تاپیک میخوندم،توش یکی از کاربرا ی حرفی زد.یاد یکی از دوستام افتادم.

ریز نقش بود و چهره ی خوبی داشت.ترکیب چهره اش واقعا خوب بود.وضع مالی پدرش هم عالی بود.خونواده ی متشخص و سرشناسی داشت.

اماااا اعتماد به نفس صفررررر.همش میگفت چشمام چرا درشته.دندونام اینجوریه و و و 

همش در حال ایراد گرفتن از خودش بود.

بعد از اینکه پدرشون فوت شد با یکی از همکلاسی های دانشگاه ازدواج کردن.که خوش چهره بود.متاسفانه از اخلاق ،ثروت و خونواده بهره ای نبرده بود.

دیگه انقدر این طفلک رو اذیت کرد و جدا شدن.

بعد که جدا شدن باز نمیگفت مشکل از همسرش بوده میگفت ،من با هر کی ازدواج کنم زندگیش خراب میشه!!!

فلانی یادته بهم پیشنهاد داد قبول نکردم؟!اون الان وضعیتش عالی شد

اون یکی….

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

منم شوهرم دقیقا ۶ ساله هی شکست میخوره گفتم نکنه من نحسم ک اینجوری ولی مامانم میگه تو قدمت خیر هست از وقتی دنیا اومدی دستمون جلو کسی دراز نشد ولی نمیدونم چرا حس کردم بخاطر منه موفق نمیشع

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من چیزایی که حسن بود تو خودش رو نمیدید.من خیلی تلاش کردم به عنوان دوست کمکش کنم.حتی ازش خواستم بره پیش روانشناس

مگه همه کاملن؟همه عیب و حسن دارن

خیلی خوبه روی اعتماد به نفسمون کار کنیم.باید اشتباهات و نقص هامون رو بپذیریم و رفعشون کنیم.

اما از اینور و اونور بوم افتادن خوب نیست.

منم شوهرم دقیقا ۶ ساله هی شکست میخوره گفتم نکنه من نحسم ک اینجوری ولی مامانم میگه تو قدمت خیر هست از ...

نحس بودن رو قبول ندارم.انتخاب نادرست ایشون چه ربطی به شما داره؟