2777
2789
عنوان

با دخترم الان از بیرون اومدیم ...

652 بازدید | 8 پست

شوهرم زنگ هم نزد بپرسه کجایین!

درسته بیماره (اسکیزوفرنی)و یکی از علایم این بیماریه لعنتی همین بی تفاوتیه عاطفیه ، ولی نمیتونم هضم کنم که یه شوهر ، یه مرد تا این حد بی مسئولیت و بی عاطفه و بی تفاوت باشه 

نه حرف میزنه ، نه محبت میکنه ، نه رابطه داریم ، بچه مریض میشه عین خیالش نیست ، دیشب دخترم انقدر سرفه کرد که بالا آورد، پشتشو کرد بهمون ! امروز سر همین مسائل و اینکه بیماریشو ازم مخفی کردن و پولاشو داده به خانوادش دعوا کردم ، فحش دادم ، دخترمو برداشتم از خونه زدیم بیرون ، الان برگشتیم ، ولی انگار نه انگار ! عین جنازه رو تخته

پس چطور تونست ده ساااال منو سره کار بزاره ، بیماریشو مخفی کنه ، پولاشو مخفی کنه، زور بگه ، بخاطر خانوادش دعوام کنه ،هوای اونارو داشته باشه ، با همدستیه اونا نقشه بکشه ...

اونوقت بیمار نبود! چرا وقتی به من میرسه بیماره 

خدایا آخه چرا منو اینجوری کردی با زندگیم ؟! من تو خونه ی پدرم کم بدبختی نکشیدم ! واقعا انصافه؟؟!!

لعنت به این زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی هست؟ مجازاتش چیه؟ چجوری میشه ثابت کرد؟

تدلیس به معنای فریب در ازدواجه که یکیش همین بیماری هایی که دو طرف دارن و میتونه روی تصمیم به ازدواج تاثیر بذاره و قبل از عقد باید مطرح بشه...اگه برای طلاق هم بخوای اقدام کنی عسر و حرج رو عنوان کن یعنی سختی طاقت فرسا داری توی زندگی متحمل میشی به خاطر بیماری همسرت