2777
2789
عنوان

مامانا کمکم کنید لطفن

984 بازدید | 3 پست

دخترم دوسال و نیمشه..... ۲ روزه که چشماش قرمز شده و قی میکردن..امروز بردمش دکتر بهش پماد تتراسایکلین چشمی داد گفت بزن روی مژه هاش شبها..و قطره جنتامایسین چشمی هر ۶ساعت...وقتی خاب بود پماد تتراساکین زدم بهش نیم ساعت بعد با گریه پا شد چشاش رو نمیتونست باز کن ورم کردن و بهم چسبیده بودن و بشدت قرمز.‌من دیدمش از ترس فقط گریه کردم..ممکنه عوارض پماد باشه؟؟باید قطش کنم؟؟کسی تجربه داره؟؟

فالگیرِ نی نی سایتم😎...‌🥰❤کاربر سال ۹۷ هستم که کاربریم طی یک‌ عملیات انتحاری در آذر ۱۴۰۱ ترکید🥴

قطعش نکن به هیچ وجه؛ این عفونت چشمه که باعث بازنشدن چشمش میشه؛ باید دستهاتو با صابون بشوری بعد با آب ولرم چشماشو بشور یا اینکه با یه پنبه تمیز آغشته به آب ولرم کثیفی اطراف چشمشو تمیز کنی؛ نزار به چشماش دست بزنه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
قطعش نکن به هیچ وجه؛ این عفونت چشمه که باعث بازنشدن چشمش میشه؛ باید دستهاتو با صابون بشوری بعد با آب ...

اخه دخترم اینطور نبود فقط چشمش قی داشت به محظ اینکه پماد زدم..جشماش ورم کرد و بسته شد...

فالگیرِ نی نی سایتم😎...‌🥰❤کاربر سال ۹۷ هستم که کاربریم طی یک‌ عملیات انتحاری در آذر ۱۴۰۱ ترکید🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دخترم اینطور نبود فقط چشمش قی داشت به محظ اینکه پماد زدم..جشماش ورم کرد و بسته شد...

اخه بیخودی که دکتر پماد نمیده؛ دختر من چشماش قرمز شده بود بعد عفونت کرد. این پماد باعث میشه عفونت از چشمش خارج بشه. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻