2777
2789
عنوان

دم عیدی

180 بازدید | 18 پست

هیچ پولی ندارم برای خودم لباس بگیرم  کی این بدبختیا تموم میشه ی کفش ندارم برم مدرسه  ابروم ریخته ی کفش 4ساله میرم مبام 

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنیدparisa

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

غصه نخور درست میشه

من ی خاهری دارم از خودم کوچیک تر این حالا میره کار میکنه برا خودش میخره ولی من ن

بابام بعضی وقتا کفش دست دوم در حد نو میاره از اونا استفاده میکنیم

هیجکدوممون هنوز هیچ لباسی نخریدیم حتی اون ک میره سرکار البته اون جند ماه پیش دوتا مانتو خرید

مدرسمون انجنانی نیست پولدار دولدار توش پیدا میشه  کسی ک دستشم خیلی تنک باشه پیدا میشه

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
غصه نخور درست میشه من ی خاهری دارم از خودم کوچیک تر این حالا میره کار میکنه برا خودش میخره ولی من ن ...

اخی الهی بمیرم

اخی الهی بمیرم

خدا نکنه قربونت برم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
خدا نکنه قربونت برم

تو این دنیا هیچ  شانسی نداریم چرا  ماها دختر پول دار نشدیم یکی مث ساشا صبحانی دنیا جهانبخت اینا باید می شدن گدا چرا ما نشدیم هی دنیا