توی یک دوراهی سخت گیر کردم؛ اگه بخوام سمت علاقهام برم مسیر خیلی سختی رو پیش روم خواهم داشت و جدا از این قراره کلی طعنه و تیکه بشنوم. باید همه تلاشم رو بکنم و خوابم به زور پنج ساعت برسه؛ اگه یک درصد با تموم تلاشهام به علاقه و هدفم نرسم همه زندگیم و خودم نابود میشم؛ ولی اگه یک درصد برسم زندگیم از این رو به اون رو میرسه. اگه بخوام تو همین مسیری ک الان هستم بمونم و سمت هدفم نرم، زندگی یکنواختی رو احتمالا داشته باشم و جدا از این شکستهام روز به روز بیشتر میشه؛ ولی اگه تو همین راهی ک الان هستم بمونم شاید بعداً بتونم یک فرد عادی بشم تازه و قرار نیست مثل راه اول در راه رسیدن به علاقهام کلی تلاش کنم و طعنه و تیکه بشنوم.
نمیدونم چیکار کنم. راه اول رو انتخاب کنم باید ب معنای واقعی کلمه خودم رو سرویس کنم و اگه تلاشهام نتیجه نده واقعا داغون میشم؛ ولی اگه نتیجه بده خیلی عالی میشه. باید قید خیلی چیزها رو بزنم ولی آخرش قشنگ میشه.
راه دوم هم بخوام انتخاب کنم باید تو همین مسیر بمونم و سمت علاقهام نرم. به همین مسیر ادامه بدم و از آخر در صورت موفقیت یک زندگی معمولی و یک فرد معمولی میشم و اگه موفق نشم شاید شکست خوردهتر از الآنم بشم.نیازی هم نیست قید خیلی چیزها رو بزنم.
زیاد حرف زدم:| ولی ممنون میشم اگه واقعا کسی میتونه کمکم کنه بهم بگه چیکار کنم=)