2777
2789
عنوان

دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 44 پست
تازه حریره براشون شروع کردم شبا هم از ترس اینکه نکنه بیدار شن جرات ندارم برم تو اشپزخونه ولی از امشب ...

حریره ،سوپ 

لیست غذایی بهداشت خیلی کمک کننده هست حتما ازش استفاده کن 

پوره سیب زمینی ،

پوره میوه جات 

اگه میخواهی هم دندون هاشون سیاه نشه به خاطر قطره اهن ( که حتما باید بهشون بدی ) قطره اهن رو تو اب میوه بریز و بهشون بده ،الان بچه های من دندون هاشون اصلا خراب نشده ،یا با اب رقیق کن بریز تو  شیشه شیر بهشون بده . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لذتشون رو ببر ،خیلی زود میگذره ،من مشکلاتم خیلیه ولی سعی میکنم اولویت زندگیم بچه هام باشن ،چشمم رو رو تمام غم هام سعی میکنم ببندم و کیف بچه هام رو ببرم 

همه این سختی ها میگذره ،از بزرگ شدن بچه هات لذت ببر ،به تودت هم برس ،شده اندازه نیم ساعت بچه ها را بزار تو کالسکه تا در مغازه برو ،یه خوراکی که دوست داری برای خودت بخر ،خیلی تو روحیه تاثیر داره ،یه تایمی را اهنگ بزار ررفص ،کلا خوش باش تا روحیه داشته باشی 

لذتشون رو ببر ،خیلی زود میگذره ،من مشکلاتم خیلیه ولی سعی میکنم اولویت زندگیم بچه هام باشن ،چشمم رو ر ...

وای خدا خیرت بده ازین همه راهنمایی های خوب خوب باید حرفاتو بنویسم چون با اولین جیغ بچه ها یادم میره 

عزیزم من یکیشو با مانانم بزرگ‌کردم و تا ۳ سال روانی بودم خواهش میکنم‌پرستار بگیر 🌹

بخدا یکی خیلی آسونه تا میخوابه همه کار میتونی کنی استراحت کنی من تا این میخوابه اون بیدار میشه یا یکی گریه میگنه اون یکی بیدار میشه بخدا روزی پنج شیش طاعت حداقل رو پاهامن 

لذتشون رو ببر ،خیلی زود میگذره ،من مشکلاتم خیلیه ولی سعی میکنم اولویت زندگیم بچه هام باشن ،چشمم رو ر ...

واقعا خیلی قوی هستی خیلی عالیه من شوهرم حداقل میاد یه خسته نباشید میگه تایمی هم ک خونس یکم کمک میکنن اما تو واقعا نمونه ی زن کاملی ک انقد با روحیه فکر بچه هاتی 

بخدا یکی خیلی آسونه تا میخوابه همه کار میتونی کنی استراحت کنی من تا این میخوابه اون بیدار میشه یا یک ...

به خدا پسر منم تا ۳ سال نعره میزد

خیییلی اذیت میکرد

خدا صبرت بده

من از ۶ ماهگیش داروی افسردگی مصرف کردم به مدت ۹ ماه

حتما برو دکتر 🌹

واقعا خیلی قوی هستی خیلی عالیه من شوهرم حداقل میاد یه خسته نباشید میگه تایمی هم ک خونس یکم کمک میکنن ...

شوهرت پیداس مرد خوبیه ،ازش کمک بگیر ،همین که میزاره بری سر کار خیلی خوبه ،به فکر خودت باش تا زندگی بچه هات رو هم بسازی ،سخت نگیر، بچه همینه ،گریه میکنه ،خستگی داره ،سختی داره 

خوب میشه همه چی 

شوهرت پیداس مرد خوبیه ،ازش کمک بگیر ،همین که میزاره بری سر کار خیلی خوبه ،به فکر خودت باش تا زندگی ب ...

اره خوبه البته اگه من بااین همه غر زدنا و جدیدا ب خودم نرسیدنا فراریش ندم 

عزیزم

من هر سه ساعت بطور مینگین میخابونمش

تو روروعک میمونه تازگی

چن دیقه 

رو زمین با توپ مشغول میشه

با جغجغه

با تاب چن دیقه

بعد اینکه بشینن و چهاردستو پا راه برند خیلی بهتر میشه و خسته میشن.

تا یسالگی هم راه میرن و راحت

بهت قول میدن تا دو سه ماه بعد خیلی بهترند

😉

ممنون عزیزم برام دعا کن خیلی اذیتم قبلا خیلی سرحال بودم الان فقط بلدم موهامو گوجه کنم یه لباس خرابه ...

عزیزم

من درخواست مرخصی بدون حقوق دادم و موافقت نشد😔😑😑😭نمیدونم چه خاکی سرم کنم

بچم خیلی کوچیکه و شیرخودمو میخوره

نمیدونم چجوری میخام بگذرونم😭😭😭

😉