2777
2789
عنوان

دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 44 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا سه سال اول کلا در خدمتشون بودم ،جایی نمی رفتم زیاد ،شوهرم هم اصلا کمک نمی داد  گاهی دوتایی گریه میکردند یکی رو بغل میکردم یکی رو هم روی پام میزاشتم،بالشت میزاشتم دور تا دور اتاق ،تا بتونند بالشت ها را بگیرن راه برن ،سعی کن روی تکلمشون کار کنی ،زودتر زبون باز کنند راحت تر میشی ،تو مراحل رشدشون که بهداشت میده دقت کن ،مثلا اگر ۶ ماهگی اغاز غذای کمکی هست ت  اینترنت سرچ کن ،یا وقتی که باید روی پاهاشون وایسن کمکشون کن تا زودتر راه بیفتند ،این جوری راحت تر میشی ،نشستن رو که یاد گرفتند قاشق رو بده دست خودشون تا غذا را بخورند ،اکثرا میریزن روی لباسشون ولی مهم نیست هر چی زودتر کاراشون رو یاد بگیرن راحت تر میشی 

اصلا دعواشون نکن ،چون نا آرام میشن اذیتت میکنند ،تا گریه میکنند حتما برو سراغشون ،بهشون رسیدگی کن تا اروم بار بیان ،اگه میتونی یه اشنا در روز دو سه ساعت بیاد کارای خونه رو کمکت کنه ،عالی میشه ،یه کم تایم استراحتت بالا میره ،حوصله بیشتر میکنی ،

تو زمانی که خواب بودند کارای خونه را میکردم ،ساعت میگذاشتم بالای سرم سر وقت شیرشون میدادم ،تا گشنه نمونند اذیت کنند 

حالا خیلی خوب شده ،البته اشتباه من این بود که خیلی دعواشون کردم شما این کارو نکن ،

حالا باهم بازی میکنند ،میخندند و تو کارای خونه کمکم میکنند ،صبح که پامیشم کارای کوچیک رو میدم انجام بدند سرگرم میشند ،چند تا از لچه های همسایه هم گاهی میان خونه باهاشون بازی میکنند ،عاشق پارک هستند میبرمشون پارک ،

خیلی خوب میشن ،اینم بگم این قدر زمان زود بگذره که اصلا نفهمی 

تو زمانی که خواب بودند کارای خونه را میکردم ،ساعت میگذاشتم بالای سرم سر وقت شیرشون میدادم ،تا گشنه ن ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی واقعا کمکم کردی ب حرفات گوش میدم حتما ایشالا خیر بچه هاتو ببینی

من به شخصه گهواره خیلی کمکم کرد ،یه گهواره بزرگ داشتم میخوابوندم توی گهواره و تابشون میدادم ،زودی می ...

ما تازه دیروز ی گهواره یه قلو خریدیم واقعا کمک کنندس قبلش با کریر میخوابوندم ک دیگه قبول نکردن توش بمونن کاشکی گهواره دو قلو میگرفتم منم

اصلا دعواشون نکن ،چون نا آرام میشن اذیتت میکنند ،تا گریه میکنند حتما برو سراغشون ،بهشون رسیدگی کن تا ...

کسی رو ندارم کمکم کنه مامانمم کمرش مشکل پیدا کرده قبلا خیلی کمکم میکرد الان نمیتونه ولی سعی میکنم دیگه دعواشون نکنم یا حداقل جلوشون گریه نکنم چون اون بیچاره ها هم خودشون نخواستن ک پو قلو شن 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی واقعا کمکم کردی ب حرفات گوش میدم حتما ایشالا خیر بچه هاتو ببینی

یه وعده از غذای بچه ها را هم شب قبل اماده کن ،کارای اشپزخونه رو هم شب قبل انجام بده،این جوری روز بعد سبک میشه کارات ،خانوادت هم میان ازشون کار بکش 😁

یه وعده از غذای بچه ها را هم شب قبل اماده کن ،کارای اشپزخونه رو هم شب قبل انجام بده،این جوری روز بعد ...

تازه حریره براشون شروع کردم شبا هم از ترس اینکه نکنه بیدار شن جرات ندارم برم تو اشپزخونه ولی از امشب میذارمشون تو اتاق تا صدای کارام نیاد 

چون تا ۲ سال بچه داری خیلی سخته و شخصیتشون از الان داره شکل میگیره و‌مطمئنا با کتک و داد، آینده خوبی ...

اره خیلی داد میزنم بعد ب خودم میگم اینا ک تقصیر ندارن من وارد این دنیاشون کردم برام دعا کن صبور شم خیلی بی قرارم خیلی 

اره خیلی داد میزنم بعد ب خودم میگم اینا ک تقصیر ندارن من وارد این دنیاشون کردم برام دعا کن صبور شم خ ...

عزیزم من یکیشو با مانانم بزرگ‌کردم و تا ۳ سال روانی بودم

خواهش میکنم‌پرستار بگیر 🌹

ما تازه دیروز ی گهواره یه قلو خریدیم واقعا کمک کنندس قبلش با کریر میخوابوندم ک دیگه قبول نکردن توش ب ...

یکیش رو بزار تو گهواره ،یکیش رو هم بزار رو پات 

یا اینکه یه گهواره دست دوم از دیوار بگیر ،

کالسکه دو نفره خیلی به درد میخوره بزرگتر که میشن میزاری تو کالسکه تابشون میدی ،خسته میشن ،اذیت نمط کمند تازه تودت هم روحیت باز میشه ببری بیرون تابشون بدی 

من هیچ کسی رو نداشتم ،هیچ کس 

تنهای تنها 

شوهرم هم اخلاق خوبی نداره اندازه ده تا بچه اذیت میکنه 

بچه ها بزر‌گ میشن خییییییلللللی خوب میشن