2777
2789
عنوان

دوقلوها

4139 بازدید | 44 پست

خییییلی خستم خیلی دوقلوهام وارد شش ماه شدن ولی دیگه نمیکشم واقعا بریدم هرروز گریه میکنم خودمو میزنم گاهی اون بیچاره ها رو دعوا میکنم شوهرم بیشتر روز سرکاره من از کله سحر تا اخر شب فقطططط ب بچه میرسم ب خودمو شوهرمو خونه خیلی کم وقت میکنم برسم دیگه ناامید شدم از زندگی شیش ماهه یکی دوبار تنها با شوهرم بیرون رفتم اگه کسی چندساعت قبولشون کنه یه جوری نگام میکنن ک ینی خسته شدن حاضر نیستن بگن یه روز در هفته کمکت میکنیم تا برا خودت باشی دارم افسردگی میگیرم خیلی شیطونن هیچ جوره سرگرم نمیشن نمیدونم چطور آرومشون کنم وقتی باهم گریه میکنن هیچی هم حالیشون نیست ک بازی ینی چی سریع خسته میشن نمیدونم چطوری سرگرمشون کنم هم ب اونا داره ظلم میشه هم من اصلا نفهمیدم لذت بچه ینی چی فقطططط استرس و کلافگی واقعا دارم پیر میشم نمیدونم چیکار کنم دارم از شوهرمم دور میشم اون صبوره ولی تااز سر کار میاد من فقط گریه میکنم و غر میزنم میدونم دیگه تحملش داره تموم میشه 

اگه میتونی پرستار بگیر 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی عزیزم میدونم چقد سخته دوهفته پیش خواهر خودمم دوقلو هاش بدنیا اومدن همه اینارو ک میگی درک میکنم چون زندگی خواهرم جلومن ولی به این فکر کن که یک سال دیگه بزرگ میشن موقع شیرین هاشون میرسه خداروشکر کن که سالمن 

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
اگه میتونی پرستار بگیر 

توانایی مالیشو ندارم خودمم کارمندم تیر باید برم سرکار ازون طرف بچه ها ازون طرف حقوقم ک بش نیاز دارم هیچ وقت فک نمیکردم دوقلو داشتن ب معنای پایان زندگیم بشه همیشه فک میکردم شیرینن ولی فقط عذاب میکشم

خالم سه قلو داشت پدرش اوایلش همینجوری در اومده بود و گریه و افسردگی. الان یه سالشونه عین دسته گل شدن دیگم گریه و اذیتی ندارن . البته یه سال که سهله نه ماهگی اینا دیگه خیلی اذیتیشون کمتر میشه و خودشون بازی میکنن .این سه چهار ماهو همینجوری تحمل کن

منم دوقلو دارم الان ۵ سالشون ،دست تنها بودم ،هیچ کمکی نداشتم ،سه سال اول یه کم وقت گیر و سخت هست بعد ...

تروخدا از تجربیاتت برام بگو الان با اشک دارم پیام مینویسم از بس ک اذیتم کردن و گریه کردن چطوری سرگرمشون کنم اصلا تنها نمیمونن فقط باید پیششون باشی ولی بازم گریه و جیغ 

خالم سه قلو داشت پدرش اوایلش همینجوری در اومده بود و گریه و افسردگی. الان یه سالشونه عین دسته گل شدن ...

ینی یکسالگی خوب میشن؟

بخدا من از کار کردن خسته نمیشم از گریه ازینکه سرگرم نمیشن خستم حاضرم روزی ده ساعت باشون بازی کنم ولی حالیشون نیست 

صبر کن عزیزم این روزها هم میگذره.انشاالله خدا بهت توان مضاعف بده..دوست من ۳ قلو داشت دست تنها...خیلی ...

ممنون عزیزم برام دعا کن خیلی اذیتم قبلا خیلی سرحال بودم الان فقط بلدم موهامو گوجه کنم یه لباس خرابه بپوشم ک اذیت نشم موهام رنگ ندارن ی لیزر وقت ندارم برم شوهرم درکم میکنه ولی دوس ندارم انقد بد باشم جلوش 

شکمشون رو سیر نگه دار کمتر اذیت مبکنند ،اسباب بازی بزار کنارشون تا باهاش سرگرم بشند ،به وقتشون هم بخ ...

یکیشون خوابش خوبه ولی اون یکی نه بیدار شده تا الان خدا شاهده دو ساعت خوابیده اونم یک ساعت رو پامه تا یه ربع بخوابه 

ینی یکسالگی خوب میشن؟ بخدا من از کار کردن خسته نمیشم از گریه ازینکه سرگرم نمیشن خستم حاضرم روزی ده ...

ببین از ۸ ۹ ماهگی دیگه بازی اینا یکم میکنن و ینی حداقل از گریه در امانی و با وسایل ایناشون مشغول میشن 

اخی عزیزم میدونم چقد سخته دوهفته پیش خواهر خودمم دوقلو هاش بدنیا اومدن همه اینارو ک میگی درک میکنم چ ...

اگه بدونم یکسالگی خوبن انقد حرص نمیخورم این چند ماهم تحمل میکنم ولی میترسم ازشون وقتی صبح میخوان بیدار شن با استرس بالا سرشون میشینم ببینم امروز میخوان چ بلایی سرم بیارن