2777
2789
عنوان

مشکل جنسی کودک

438 بازدید | 12 پست

سلام، لطفا کساییکه روانشناسی کودک بلدن بیان.

پسرم ۵ سالشه

یه دختری به پسرم یمدت کارای بد یاد داد و اون قسمتشونو بهم نشون میدادن... خلاصه ما فهمیدیم و به روی پسرم نیاوردیم و  بردیم بچمونو مسافرت و سرش رو شلوغ کردیم و تنهاش نمیذاشتیم تا از سرش افتاد و فراموش گرد... ولی بعد ازاون کلا پسرم حساس شد رو این مسائل... الان بعد از یک سال که فکرمیکردیم از سرش افتاده، با یه پسری از فامیل داشت بازی میکرد و برده بودش تو اتاق و شلوار و شرتشو کشیده بود پایین و داشت بهش نشون میداد! که مادر اون پسر فهمید و اومد بهم گفت... از خجالت آب شدم و بشدت عصبانی ام

الان هنوز به شوهرم نگفتم، اگر بگم میگیرتش به باد کتک... الان چیکار باید بکنم ؟ برخورد قاطع؟ یا غیرمستقیم؟ میخوام یکاری کنم از سرش بیفته بخدا خسته شدم، خدا لعنت کنه آدمای بی فکرو که همچین بلایی سر بچه من آوردن با تربیت غلط بچه هاشون و بیخیال بودنشون

قطعا روانشناس کودک

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش خیلی مهربون و اروم صحبت کن 

بگو این کار بدیه و فلانه 

کلا بدی این کار رو با مهربونی براش توضیح بده

و برای شوهرت متاسفم که تو قرن ۲۱ ایم و هنوز نفهمیده به بچه نباید کتک زد

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

ببین اصلا کتکش نزن. به کسی هم نگو. من روان شناس کودک نیستم ولی این مورد را تجربه کردم متاسفانه. به هیچ عنوان نزار جایی تنهایی بره. با کسی تنها باشه. کسی میاد خونتون با جایی میرید با بچه ای تنها تو اتاق برند و بخصوص در اتاق را ببندند. بازی های مثل دکتر بازی و این  مدلی نکنند اصلا. دیگه نزار با اون دختر روبرو بشه که یادش بیاد و براش تداعی بشه. خیلی آروم و یواش یواش براش توضیح بده حریم خصوصیش را. فقط و فقط با پدرش حمام بره نه هیچ کسی دیگه گاهی مجبور شدی خودت ببرش. دسشویی میره فقط خودت یا پدرش ببریدش و بهش بگو نباید کسی دیگه بدنتا ببینه . خلاصه هر جا و هر لحظه باید حواست بهش باشه تا زمان بگذره و کم کم فراموشش کنه. الان سن کنجکاویشونه خیلی دیر و ب سختی فراموششون میشه. 

عزیزم اولا خودتو کنترل کن به هیچ عنوان تنبیه بدنی نشه بچه 

خودت برو پیش مشاور الان اینجا هر کی یه چیزی میگه مورد پسر شما احتیاج به تخصص یه مشاور حرفه ای داره 

اینو یادت نره اون فقط یه بچه ست که تو محیط بدی قرار گرفته فقط یه بچه ست