2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به مراقبت خودت داره من خداروشکردخترم ازدوماهگی تا۱۸ماهگیش که یکماه پیش زدم اصلانه بچم اذیت شدنه خودم الحمدالله

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

پسر من دوماهگی خیلی اذیت کرد ولی بقیش اصلا به یه ورشم نبود دخترم هیچ کدوم وقتی واکسن میزدن فقط زل میزد به طرف حتی گریه هم نمیکرد نمیدونم چون خیلی چاق بود اینحوری بود یا درکی از درد نداشت خخخ

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من ۱۸ ماهگی دخترمو قراره اردیبهشت بزنم که میگن سخته 

ولی تا الان ۴ ماهگیش برام سخت تر بود

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
پسر من دوماهگی خیلی اذیت کرد ولی بقیش اصلا به یه ورشم نبود دخترم هیچ کدوم وقتی واکسن میزدن فقط زل می ...

اون لحظه که مهم نیس درد پا و تبای بعدش سخته

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من ۱۸ ماهگی دخترمو قراره اردیبهشت بزنم که میگن سخته  ولی تا الان ۴ ماهگیش برام سخت تر بود

من در کل دخترم برای هیچکدوم اذیت نشد فقط شب اولش کمی تب میکرد روز بعد دیگه خوب میشد 😂 بچم اصلا گریه نمی‌کرد خیلی آروم بود الان چهار سالشه

اون لحظه که مهم نیس درد پا و تبای بعدش سخته

خوب بعدشم هیچ واکنشی نداشت دیگه اصلااااا نه تب نه درد ولی پسر دوماهگی هم تب داشت هم درد ولی بقیه رو فقط تب که با قطره کنترل میشد

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اسی جان واکسن که میزنن بایدتب کنه چون اون تب نشون دهنده خوبیه..اماخب کم زیادداره قطره شوسرساعت بدی کمپرس سرد.وروزبعدکمپرس گرم رودرست بزاری وشیرتندتندبهش بدی خیالت راحت اصلااذیت نمیشی

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌