2777
2789
عنوان

دوستی در مدرسه

1383 بازدید | 26 پست

سلام

من ۱۵ سالمه 

دهم تجربی هستم

دوستان من یه مشکلی دارم که تو مدرسه قبلیم بچه ها علیه ادن ازم استفاده میکردن

چیزی که اصلا مقصرش من نبودم و نیستم

این کاراشون آخرای مدرسه خیلی بیشتر شد

خیلی خیلی بیشتر

چون مدرسه راهنمایی و ابتداییم کنار همن و تو محل خونمونن همه میدونستنش..

به خودم قول دادم با کسی بیشتر از همکلاسی نباشم

و چون کسی منو نمیشناخت خوشحال بودم که موضوع رو نمیدونن

با یه دختری تو کلاس زبان خیلی اتفاقی آشنا شدم(عینکشو شکستم😂🥲)

قبل از اون دیده بودم دختررو و ازش خوشم اومده بود 

بعد متوجه شدم که اونم نمونه قبول شده و تو یه کلاسیم

ولی خب برام مهم نبود فقط جالب بود این همه تصادف!

مدرسه که شروع شد خی بهم ابراز علاقه کرد 

بغلم کرد

و همش میگفت نمیدونم چرا انقد تو دلم جاشدی

انقدری که به همه اینو میگفت و هم زمان بغلم کرد

منم ازونجایی که کراشم شده بود مخصوصا به خاطر مانتوی زردش(😂☻️)ازش خوشم اومد

و خیلی خیلی خوشم اومد

و بیشتر خوشم اومد

دوستم همیشه میگفت من اخلاقم مضخرفه نمیتونی تحملم کنی مگر اینکه صبور باشی😂

میدونم که خیلی دوسم داره و بهم اعتماد داره

الان که کارنامه ها رو دادن به خاطر کمی افت تحصیلی که داشته مامانش منو مقصر میدونه 

دوستم خودش خوب میدونه که مقصر من نیستم 

بعد از اینکه مادرش ساعت دو شب زنگ زد بهم و گفت بیا شاد و با اکانت دوستم پیام داد و گفت که خوابیده دوستمو حرفاشو شروع کرد.....باهم درست و حسابی حرف نزدیم

هر وقت میگم بیا حرف بزنیم میگه حوصله ندارمو ازین حرفا

نمیدونم چیکار کنم

و اینکه اصلا نمیخوام به هدفی که دارم نرسم

لطفا راهنمایی کنین 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

الان چیشد 😂

باید چی بگیم ؟ 

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون فعلا زیاد نمیتونه باهات حرف بزنه چون مامانش تو خونه مشغول غر غر کردنه😐💔

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

انقد بدم میاد پدر و مادرا تو این مسائل دوستی دخالت الکی میکنن...درسته باید حواسشون به رفیقای بچه هاشون باشه ولی نه تا این حد ک دلیل افت نمره رو دوست بچشون بدونن... 

مگه معدلش چند شد؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
انقد بدم میاد پدر و مادرا تو این مسائل دوستی دخالت الکی میکنن...درسته باید حواسشون به رفیقای بچه هاش ...

وقتی افت تحصیلی کنی مامانت یا رفیقت و مقصر می‌دونه یا گوشی رو😐 

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
منظورم قبولی کنکور و ایناست...

خو پس بی خیال این دوستی بشید ، سلام علیک داشته باشید و تمام. فقط متمرکز بشید روی درسهاتون. انقدر فرصت برای دوستی کردن  وجود داره گلم. وقتهای طلایی ساختن ایندتون رو از دست ندید

سلام😊 
الان یعنی مامانش اجازه نمیده صحبت کنین؟!

این حرفاییه که زده...

کاش گریه هام میزاشت حرفای دیگه ای هم بهش بگم

خودش با اینکه میگفت خیلی از دوستیمون خوشحاله اینارو گفت

طوری گفته پیله که انگار ما صب تا شب با هم در حال چت کردنیم

در صورتی که نه من از چت کردن زیاد خوشم میاد نه اون...

نفهمیدم بخاطر چی سوء استفاده کردن ازت ؟  مامانش به تو چی گفت؟  چه ربطی به هدفت داشت؟&nbs ...

ازین نظر میگم هدفم مهمه که به نظرتون دوستی ها توی این تاثیر میزاره؟

تنها دوستمه تو مدرسه و جز ادن با کسی صمیمی نیستم

حقیقتش به نظرم نمیذاره چون خودمون خیلی حواسمون بهش هست!هم من هم اون