2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مصرف میکنی؟ کامل میخوری ؟ من چند روزه کامل میخورم خیلی خسته میشه ادم . دکتر هم گفته کامل بخور

من کامل نمیخورم مثلا نصف صبح نصف شب ک اونم خودم صبحو قطع کردم چون چند سال میخورم خیلی بی حال میکنه ادمو ولی تاثیرم میذاره تاثیر خوب سعی کن صبح زود به زوووووور پاشی و بری پیاده روی وگرنه بعد یه سال میشی اندازه خرس من 25 کیلو وزن اضافه کردم از 45 رسیدم به 70

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://
من کامل نمیخورم مثلا نصف صبح نصف شب ک اونم خودم صبحو قطع کردم چون چند سال میخورم خیلی بی حال میکنه ا ...

یا خدا منم حس میکنم چاق شدم واییییییییییی 😂من ظهر می‌خوردم گفتم شب بخورم یه دو روز بعد دوباره پنیک شدم ترسیدم همون ظهر خوردم 🥲 چند وقت بگذره عادت میکنم به کامل خیلی سخته گیجم همش . بعد عوض کردم تایمش و حس کردم عضلاتم گرفته .گفتم ببینم واس شما هم اینجوری بوده یا نه

یا خدا منم حس میکنم چاق شدم واییییییییییی 😂من ظهر می‌خوردم گفتم شب بخورم یه دو روز بعد دوباره پنیک ...

فقط همینو میخوری؟

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://
اره فقط آسنترا ۲۰ تازه دکتر خیلی دوز بالا شروع کرد من خودم کم خوردم میدونستم قویه

قرص دیگه نخوری بهتره به من خاب اورم داده بود ینی کلا  خواب بودم ترکشم خیلی سخته 

قرص دیگه نخوری بهتره به من خاب اورم داده بود ینی کلا  خواب بودم ترکشم خیلی سخته

آلپرازولام داده بود برای دو هفته اول فقط . خیلی قرص آرام بخشیه ادم حال میکنه باهاش😂

آلپرازولام داده بود برای دو هفته اول فقط . خیلی قرص آرام بخشیه ادم حال میکنه باهاش😂

سعی کن اصلا عادت نکنی به ارام بخش ها