2777
2789
علائمت چی بود میشه یکم بگی؟

علایم بارداریم؟اره عزیزم نگاه من حتی بی بی چک هم که زدم بعد دو روز تاخیر همش احساس پریودی داشتم زیر دلم حس گرفتگی داشتم و سنگینی همش میگفتم نکنه بی بی غلط باشه با اینکه سه تا زدم ولی باز چون این حالتا رو داشتم نگران بودم تا رفتم سونو دادم و دکتر گفت بتا بده بتا دادم خییلی بالا بود و اینجا همه گفتن یعنی مثبته ولی خیلی بالاس برو دکتر منم وقت گرفتم رفتم سونو دادم گفت هفته ۶ هستی و همه چی نرماله الان تقریبا ۳ هفته میگذره از اون سونو و من از هفته هفت به بعد دیگه اون گرفتگیا رو هم ندارم حتی حالت تهوع هم تا حالا نداشتم فقط احساس گر گرفتگی و عطشم به چیزای خنک زیاد بود کم کم بهتر شدم تا اوایل

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
درسته تا شنبه صبر میکنم اگه پریود نشدم چک میکنم دعام کنید خبر خوش بدم 🥹

ان شاالله که خوشخبری عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علایم بارداریم؟اره عزیزم نگاه من حتی بی بی چک هم که زدم بعد دو روز تاخیر همش احساس پریودی داشتم زیر ...

راستی احساس خواب آلودگی هم خیلی داشتم

علایم بارداریم؟اره عزیزم نگاه من حتی بی بی چک هم که زدم بعد دو روز تاخیر همش احساس پریودی داشتم زیر ...

مرسی عزیزدلم که برام وقت گذاشتی ممنونتم انشالله نینیتو بسلامتی به دنیا بیاری😘❤️

مرسی عزیزدلم که برام وقت گذاشتی ممنونتم انشالله نینیتو بسلامتی به دنیا بیاری😘❤️

سلامت باشی عزیزم ممنونم از دعات🌸❤️

منم همینم بعد ناف و پهلوهام هی تیر میکشه توکل بخدا ببینم چطور میشه😭

اره تیر کشیدن هم داشتم ولی خیلی نبود منم یهو از سمت پهلووم به صورت کج به طرف پایین و سمت مثانه یه تیر میکشید تا الانم هست ولی طبیعیه میگن اگه لکه بینی یا درد شدید نباشه اینا طبیعیه 

دختره 🥺❤️ از رو حسم میگم ششم

عههه 

باش پس ممنون 

خودمم حس میکنم دختره 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
ان‌شاءالله ک نه ماه دیگه ب سلامتی پسقلتو بغل میگیری❤️❤️  برا منم دعا کنین حاملگیم نرمال باش ...

ممنون عزیزم انشالله  که ب سلامتی نی نی تو بغل بگیری😘😍

خدایا شکرت❤️❤️❤️
ممنون عزیزم انشالله  که ب سلامتی نی نی تو بغل بگیری😘😍

همچنین و ان‌شاءالله 😘😘

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
خانوما با دلای پاکتون برای منم دعا کنید ۸ساله منتظرم ... خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 

عزیزم انشااله ب حق این روز عزیز همه کسایی ک چشم انتظارن نتیجه بگیرن من خودم هف هشت ماهیی بود ک منتظر بودم 🥺🥺باهرپریود گریه میکردم و ناامید میشدم خدا انشالله روزی همه منتظرا بکنه این لحظه رو🥺😍

خدایا شکرت❤️❤️❤️