2777
2789
این برا چند روز بعد موعدته؟ بنظرم پر رنگه برا تو  منم برا دو روز بعد موعدمه بنظر خودم پررنگه ...

روز دوم گذاشتم خیلی محو بود روز سومه این دوباره روز چهارم گذاشتم خیلی محو بود

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من پریودم ۲۸ روز یبار بود دو روز گذشته فعلا پریود نشدم بنظرت چند روز صب کنم واسه بیبی چک زدن؟

به نظرم میتونی بزنی من دو روز تاخیر زدم خیلی کمرنگ بود ولی باردار بودم بعدشم دوبار دیگه تکرار کردم روز دوم خیلی پررنگ شد روز سوم کمرنگ

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم من پریودم ۲۸ روز یبار بود دو روز گذشته فعلا پریود نشدم بنظرت چند روز صب کنم واسه بیبی چک زدن؟

با بی بی چک میگن یک هفته باید از موعدت بگزره تا نشون بده ... ولی خب بعضیا زودتر هم زدن جواب گرفتن .. 

روز دوم گذاشتم خیلی محو بود روز سومه این دوباره روز چهارم گذاشتم خیلی محو بود

پس احتمال پسر بیشتره 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
به نظرم میتونی بزنی من دو روز تاخیر زدم خیلی کمرنگ بود ولی باردار بودم بعدشم دوبار دیگه تکرار کردم ر ...

میترسم مثبت نباشه حالم گرفته شه فعلا صبر میکنم بنظرتون میشه آدم پریودیش 32 روز طول بحسه؟

خب الان که مثبت برو به آزمایش خون بده مطمئن شی که درسته 

عزیزم من دوماهه باردارم،😅

پس احتمال پسر بیشتره 

آها بازم هر چی خدا بخواد ان شاالله

میترسم مثبت نباشه حالم گرفته شه فعلا صبر میکنم بنظرتون میشه آدم پریودیش 32 روز طول بحسه؟

عزیزم بعضی وقتا ممکنه هورمونای بدن بالا پایین میشن ولی اگه تو چند ماه اخیر معمولا بالا پاییینی و تاخیر تا این حد نداشتی احتمالی که باردار باشینم هست به نظرم زدن یه بی بی چک ضرر نداره عزیزم باشین که بهتر نباشین تسلیم خواست خدا میشین تا وقتش برسه منم ۷ ماه اقدام بودم ماه هفتم گرفت

خانوما با دلای پاکتون برای منم دعا کنید ۸ساله منتظرم ... خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
عزیزم بعضی وقتا ممکنه هورمونای بدن بالا پایین میشن ولی اگه تو چند ماه اخیر معمولا بالا پاییینی و تاخ ...

درسته تا شنبه صبر میکنم اگه پریود نشدم چک میکنم دعام کنید خبر خوش بدم 🥹