2777
2789
عنوان

کراش

174 بازدید | 11 پست

بچه ها 

من توی دانشگاه از یه پسره خوشم میاد ولی باهم زیاد حرف نزدیم فقط در حد نگاه کردنه یعنی از روز اولی که دیدمش چند باری سنگیمی نگاهشو حس کردم حتی خودش یه دفعه اومد تو کلاس بغل دستم نشست بعد یه بار که من پشت سرش تو کلاس نشسته بودم برگشت یکی دوبار بی علت نگام کرد

بعد یه بار من و اون کلاس داشتیم ولی کلاسامون جدا بود یعنی اون یه درس دیگه داشت من یه درس دیگه وقتیم پسره کلاسش شروع شده بود اول که میخواست وارد کلاس بشه به من نگاه کرد قشنگ یعنی فهمیده بود کجا میشینم بعد زمانی که کلاسش تموم شد دوستم میگه وقتی میخواست بره از کلاسش بیرون برگشته به کلاس ما نگاه کرده بعد مستقیمم منو نگاه کرده

یه جاام تو راهرو سرم تو گوشی بود اونم مقابلم بود بعد سرمو که بلند کردم دیدم قشنگ سمت منو داشت نگاه میکرد

العان واقعا نمیدونم حسش به من چیه!

العان ۴ماهه همو میبینیم تو دانشگاه

بعد بچه ها یه مشکل دیگه ام که هست اینکه پسره جلو من فقط ماسک میزنه جلو همه بدون ماسکه ولی جلو من ماسک میزنه این بام ثابت شدست که دارم میگم بعد نمیدونم واقعا از کجا میفهمه که من تو دانشگاهم دقیقا همون ردز از صبحش ماسک میزنه

حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم نمیتونم برم باهاش حرف بزنم

به نظرتون چیکار کنم؟

پسره اصلا حسی داره به من؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷