2777
2789
عنوان

درد کمر و پهلو

12055 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من دوشنبه بچه هام را برده بودم پارک کوچیکه را چند بار بلند کردم گذاشتم سرسره بعد شبش پهلوی راستم درد میکرد یه مقدار با روغن ماساژ دادم دیروز هم پریود شدم ولی درد پشتم بیشتر شده دقیقا وسط بدن سمت راست به سمت پشت طوری درد میکنه که دیروز فکر کردم کبود شده 

دست میزنم مثل جایی که کبود باشه درد میکنه ولی تو ظاهر چیزی نیست

امروزم از شدت درد رفتم اورژانس سونو کبد و صفرا و کلیه کامل داد گفت مشکلی نیست

البته سنگ صفرا دارم ولی گفت از اون نیست چون مشکلی نداره

دکتر گفت احتمالا یا اسپاسم هست یا از دیسک که چون به پاهام نزده احتمال دیسک کمتره

یه آمپول شل کننده داد ساعت یک زدم گفت نهایت تا یک ساعت دیگه اثر میکنه ولی فرقی نکرده😔

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

با اجازه استارتر 

خانوما توی روبیکا اگه فلش بزنی پیام های قبلی قابل برگشت هست یا نیست لطفاً بگید بهم واجبه 

دعاتون میکنم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببخشید که طولانی شد خواستم یکجا بگم

کسی تجربه ایی داره؟

من تا حالا شل کننده تزریق نکرده بودم

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون که تا حالا نه اسپاسم داشتید نه دیسک

ببخشید که طولانی شد خواستم یکجا بگم کسی تجربه ایی داره؟ من تا حالا شل کننده تزریق نکرده بودم

من بعضی وقتا کتفم درد میگیره وحشتناک  از بس با تیشرت وتاپ میرم بالکن .دوبار تا الان شل کننده زدم .

امسالم  از بس جای سرد نشستم زیر شکم‌و کمرن درد میکنه همش 

من بعضی وقتا کتفم درد میگیره وحشتناک  از بس با تیشرت وتاپ میرم بالکن .دوبار تا الان ش ...

نه من جای سرد هم نرفتم 

آخه تعجبم از اینه شل کننده هم اثر نکرده

پس شاید از اعصاب باشه .این چند وقتم هوا سرد و گرم میشه شاید سردی مردی هودت متوجه نیستی .من میرم بالک ...

والا دکتر که همه دردا را میگن ریشه عصبی داره

ممنون که جواب دادی🌹

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نوشته بودین بچه تون حساسیت به پروتین گاوی داشته خواستم امکانش باشه کمکم کنی. علایم پسر شما چی بود و شکر خدا کی درست شد? علامت پسر من فعلا خلط در مدفوع هست و دکتر بهش شیر پپتی داده. خواهش میکنم پیامم رو دیدی جوابم رو بده. و اینکه حساسیت بچه عزیزت به گندم برطرف شد ?